Új hozzászólás Aktív témák

  • gorbep

    senior tag

    válasz Parci #15555 üzenetére

    A baj az a kétszeri korlátozással, hogy a keresztezési frekvencia közelében a két fázistolás összeadódik (hááát,, én kerülném, a sztereó tér megsínyli), meg a vágási csillapítás is kétszer nagyobb lesz (ez még akár jó is lehet, de ki tudja a két vágási frekvencia helyét pontosan?)

    Hát szerintem a ezek a teljesítmények eszméletlen nagyok egy normál hallgatáshoz, és ha egyáltalán (pl dinamikus mély hangnál) szükség van rá az csak a mély igényli.(de talán oda sem kell 340W :Y ) A biamp amúgy is alapban teljes tartományt érinti. Én eddig nem nagyon hittem benne, de az Ethosz-nál én is hallottam a különbséget. Olyan eget verő nem volt, hogy beállítsak még egy végfokot, de abban a szörnyben gondolom úgyis van vagy hét......(Irigykedek!)

    Szerk: hát ha 1M-ás cuccom lenne én is védeném... de lehet olcsóbb rá biztosítást kötni külön. Bár most változtatják a biztosítók a villám szabályokat, valamelyik már nem is fizet ha nincs elsődleges villámvédelem az eszköz előtt! :Y Hát a PC előtt nekem is van, de hifi hangját félek megviselné.... bár az Alces-ben is van minimális védelem, egy túlfeszvédővel találkoztam benne... :U

    [ Szerkesztve ]

    - Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......

Új hozzászólás Aktív témák