Új hozzászólás Aktív témák

  • Leslie67

    tag

    válasz kabar #138036 üzenetére

    Csak hát azok az ostoba funkciók, amikhez hozzászoktam...
    Én azokat az embereket kedvelem, akik józan ésszel belátják, nem minden és mindenek felett a sokat emlegetett minőség, amiről ugye tudjuk, hogy emberenként mást és mást jelent.
    A termékeket összességében kellene megítélni. A CA termékek nem rosszak, de a hiányzó szolgáltatások miatt eddig nekem nem kellettek. A sztereónál, passzív hangolás van és nagyon úgy néz ki, hogy a sztereósok ettől a gyakorlattól, nem is nagyon akarnak eltérni. A házimozi alap követelménye lett a szobakorrekció. A CA 751-r ben már van valami próbálkozás, de ez még nem az igazi: " Az Audyssey 2EQ nem éppen nagytudású beállító rendszer, mégis egyértelműen jót tett a hangzásnak, például megregulázta a korábban kissé terjengős szubbasszus tartományt."
    A CA akkor lenne jó vétel, ha lehetőséget adna, egy jó szobakorrekció fogadására. Az Onkyo 5010 és a Marantz bizonyos készülékeinél meg van a lehetőség, hogy az AUDYSSEY Pro adatait fogadni tudja. Más gyártók jól működő szobakorrekciót mellékelnek a készülékekhez, mint pl. DIRAC vagy ARC.

Új hozzászólás Aktív témák