Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    nagyúr

    válasz Ear001 #128960 üzenetére

    Ezek alapján kérdem én: nem lenne jobb akkor nem hotelben demózni? Hanem megszokott, beállított bemutatóteremben? De.

    Csak átlag emberünk nem fogja venni a fáradtságot, hogy elmenjen több helyre és mindenhol - szigorúan vásárlási szándék nélkül - csak hallgatózzon.

    A megoldást nem tudom sajnos.

    Jó lehetne pl. egy olyan seregszemle, ahol mindenkinek van elég nagy tere, szobája, csillapítása, akusztikája, árama, stb. De ilyen helyről nem tudok.

    Korábbi hsz.-emben írtam, hogy a kommunikáció a kiállítók között sokat segíthetne szerintem.

    Pl. robbantgatós, dübörgő mozidemót nem a csöves-lemezjátszós sztereó mellé rakni és hasonlók, vagy valahogy egyeztetni, hogy ki milyen szintű rendszert akar kihozni, hogy legyen ilyen is olyan is. Valamint lehetne akár előre egyeztetett program, menetrend, műsor, hogy melyik szobában épp mi zajlik, vagy milyen zenei blokk szól éppen adott intervallumban.

    És ezt fel lehetne tenni netre és kicsit tud mindenki készülni lélekben, fejben, hogy mire számítson, mert talán a leginkább frusztráló, ha nem az van kint, amit vártunk (vagy mert laikusként egyáltalán nem tudjuk, hogy mit várjunk).

    Az ilyen körítéssel szvsz. sokkal profibb kivitelű, szervezésű lehetne az esemény, és több élményt adna a látogatóknak is, vagy ennek hatására többen mennének el a bemutatótermekbe meghallgatni jobb környezetben a ugyan azt a láncot, vagy a nagyobbat.

    Csak ötletelek, próbálok segíteni...

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák