Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    spdifből volt nálam 2-5-10-25-50-150-200-990e FT értékű, mindegyikből minimum 2féle. nem árral arányosan, de skálázódtak. hogy ki melyiken áll meg, saját dolga, a PCs láncomban én se költenék komolyabb spdifre.
    USBből 2-15-25-80-150-200e ből volt jópár. hasonló a véleményem itt is. sose tapasztaltam olyat, h a drágább rosszabb lenne, ill ne lenne jobb, mint az olcsóbb.

    a jobbat itt összességében értem, hifi+zenei képességek mintegy összegére. A gyártók azért meg szokták hallgatni a többiek cuccait, amikor áraznak, ill. piacra dobnak.

    Ear: Nálam ez a jól szól majd zeneien szól dolog ez párhuzamosan ment. hol zeneibb hol jobban szólóm volt.

    Mondjuk a nagy lánc fejleszgetés majdnem megállt, amikor vettem egy obelisket, standarttal. Na, az nem szólt jól, de valahogy mégis szerettem sok mindent hallgatni vele. Leülés utáni első pár perc asszimilálódással telt, aztán beszippantott. Azért adtam el végül, mert olyat akartam, ami jól is szól, és szeretek is zenét hallgatni vele. De nagyon szerettem arra a pár hónapra. Akik még a reszelgetős időszakban vannak, nekik sztem érdemes venni egy ilyesmi párost, értékrendek is megváltozhatnak.

    [ Szerkesztve ]

    eladó Kawasaki j300 robogó

Új hozzászólás Aktív témák