Új hozzászólás Aktív témák

  • Lite

    őstag

    válasz Joshi #120720 üzenetére

    Ez valóban meghallgatással dől el, hogy mit érdemes venned. Illetve, hogy akarsz-e / tudsz-e adni érte annyit, amennyit. (Én meghallgattam a Thunder T10, T12-t is, de azok nagyok voltak, meg rohadt jól is szóltak, illetve árban 1.5 és 2x -es szorzók. Ettől viszont, ennyiért hanyatt estem, a hangja nem volt annyival kevesebb, mint a Thunder szériának,ráadásul a méretei miatt asszony-kompatibilis is.) Itt nálam okosabb / tapasztaltabb fórumtársak többször is mondták, hogy a reflexeset nagyon jól kell elhelyezni, hogy tényleg azt nyújtsa, amit tud. És a legtöbb ember nem tudja tetszés szerint elhelyezni a szobában (ha más nem akadály, akkor a nő lesz az). A zárt e tekintetben egyszerűbb, annyira nem nyűgös.

    Ha jól el tudod helyezni, akkor nyugodtan vedd a JBL-t. Ha már macerásabb, akkor azért ne zárd ki ezt.

    (Mondjuk, sok közöm nincs hozzá, de az új ára a 260-asnak, ahogy nézem, egy 20-assal több, mint a Challenger SUB 10-nek...)

    #axwel18: Igen, az a beépített tápzsinór tényleg elég szolid, de van vagy 2 méter... Ezen kívül a túl könnyen mozgó potmétereket láttam hibának, de itt kb. vége is a sornak... :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák