Új hozzászólás Aktív témák

  • Kaci84

    őstag

    válasz ZSZS-CMSC #100585 üzenetére

    Sajnos az szentül igaz és lassan már általános, hogy ilyen fórumon azok vannak akik nagyon vájtfülüek és átlagon felüli rendszerrel rendelkeznek. Nekik amit mi kinéztünk mondjuk 100ért az bizony szar és nem tudnak vagy nem akarnak az átlag ember igény szintjére süllyedni és aszerint tanácsolni.
    Pl. nekem is évekik 15ezres hangfalam volt és nem éreztem rossznak. Persze nőttek az igények gondoltam 100ért csak előrelépés lesz. Itt meg elvették szinte a kedvemet :(
    Nem kevés pénzből akarunk jót, hanem a kevés pénzből a legjobbat amit ki lehet hozni és ami előrelépés az előzőhöz képest. Na és azért magunk közt szólva 100 ezer nem olyan kevés pénz. Az elvetemülteken kívül nemigen költ egy átlagember ennyit hangszórókra szerintem. Nyugodtan el lehet hinni, ha akarom még ma vehetnék egy olyan rendszert ami itt sokaknak csak álom, aztán és is oszthatnám az észt, de én nem vagyok olyan hangmániás és inkább költök másra és félreteszem és befektetem.
    Akinek nem inge az ne, de bizony nagyon átérződik és igenis sértő amikor valaki jön, hogy 50ből, 100ból stb. és akkor jön a jaaaajjj meg a jujjjj mit akarsz te hozzáállás, ami neked a vágyad az nekünk piszok a köröm alatt.

Új hozzászólás Aktív témák