-
IT café
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mettek #14322 üzenetére
"tény hogy alapjában sokszor tompa és aránytalan a center a többihez képest. Nem tudom ennek mennyi köze lehet ahhoz hogy a frontoknál hidiamond kábel van, a centernél meg audioquest type 2."
Semennyi köze nincs a center hangerejének, aránytalanságának ahhoz, hogy a kettő közül melyik kábellel van bekötve. Egyik sem gagyi. Ennek ellenére engem tudatilag zavarna, ha nem lenne egyforma az elől lévő kábelezés.
Szerintem, és az én rendszeremen nincs baj a szinkronsáv hangerejével, arányaival. Nálam alapon, 0-án van minden. (Katasztrofális volt az Audyssey eredménye.)(Bocsánat a duplázásért, természetesen nem BBécinek, hanem KnockOut87-nak válaszoltam. Ha erre jár egy modi, majd törli az előzőt.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest