- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Fedora Linux
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Family Link
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- VPN topic
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
Én senkit sem javasoltam, ajánlottam, csak alkatrészekről beszéltem.
Szabó Zolit shalafi hozta fel, nem én, ráadásul a hivox hangsugárzó modifikálási gyakorlata nem pusztán kondenzátor és kábel cserét jelent. Csak ehhez mondjuk ismerni is kéne ezeket, nem csak úgy, általánosságban beszélni róla.
Még ha csak a beteg egyik szemének meggyógyításáról is beszélünk (a példa nagyon sántít, mert a gyári dobozok hibái nem ilyen szintűek), már az is sokat jelent a beteg számára, arról nem is beszélve, hogy az orvosnak kutya kötelessége eleve egészségesen hazaengedni a beteget, ehelyett utólag mehet természetgyógyászhoz.Az, hogy a gyártónak mennyibe kerül az előállítás, az lényegtelen, mivel Te annak az árnak a többszöröséért veheted csak meg a kész terméket.
Nagyon sok diy-er képes sokkal jobb dobozokat előállítani, mint a gyártók, amik külsejüket tekintve is igényes gyári hangsugárzóknak látszanak.
Nem az otthon összeeszkábált somogyi, mnc és egyéb, gyakorlatilag vacak alapelemekből felépülő és mindenféle tudást, tapasztalatot, mérést és tervezést nélkülöző diy dobozokat kell alapul venni.Semmi probléma, gond nincs a valódi tudással létrehozott saját készítésű hangsugárzókkal ( és minden más diy termékkel), mert sokkal jobbak, mint a gyári társaik és olcsóbbak is, viszont van egy nagy hátrányuk: eladhatatlanok, mert nem gyáriak, mert nem ismertek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Hyundai, Kia topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a friss Moto G Stylus
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest