- Bitcoin topic
- Starlink
- Hálózati / IP kamera
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- VPN topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
-
IT café
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
villifog
tag
Szerintem egyre inkább a kicsi és könnyű gépek felé haladunk pl:Iweld microforce, mondjuk én inkább egy másikat választanék. Szerintem úgy sem vasúti sín vastagságú anyagokat akarnak hegeszteni, hanem inkább a vékonyabb zártszelvényeket, ahhoz meg inkább egy MIG hegesztőgép ajánlottabb szerintem. A fogyós géppel sokkal egyszerűbb pontozgatni, illetve egy kezdő is hamarabb tud viszonylag "szép", "szebb" varratot produkálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin topic
- Google Pixel topik
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Torrent meghívó kunyeráló
- Starlink
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- RAM topik
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest