Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    A termékek egy része megjött a kamera rendszer kiépítéséhez és a POE Switch-csel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Egy összefoglalóban is ajánlott TP Link TL-SG1005P terméket vettem. Elvileg ennek a tudása sima POE szabványnak felel meg. Viszont a dobozán pedig POE+ van. A tápegysége ezt tudja: External Power Adapter(Output: 53.5 VDC /
    1.31 A)
    Mivel a kamerák nem POE képesek ezért egy Videosec POE48 tápleválasztót vettem aminek elvileg a működési tartománya 36V és 57V között van.
    Elvileg ugye semmilyen probléma nem fog fellépni hogy nem POE hanem POE+ -os a switch? Mert a V4-es SG1005P megfelel az af meg at szabványnak is. Cruiser 4MP illetve Bullet 2e 4MP kamerát fog hajtani a Switch.

    De mondom azért rákérdezek. :R

    Illetve megjöttek a tömör kábelhez a Digitus típusú CAT5e keystone csatik. Lehet hogy nem kockáztatok a tömör kábelre való krimpeléssel, hanem mindegyik végre ilyet fogok rakni. És rendeltem még pár db 25cm-es illetve 50cm-es patch kábelt, ami a tápleválasztó meg a keystone közé fog menni. Első blikkre jónak tűnnek. Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeimet.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák