Új hozzászólás Aktív témák

• VANESSZA1

őstag

Korábban meséltem, hogy van egy 3-4 éve a fiókomban egy HUISUN Mini Bullet PTZ kamera amit még nem szereltem fel.

Anno az Aliról rendeltem 2016 márciusában 129 USD-ért. Sajnos már az az eladónál nem elérhető pedig amit tud, hát valami elképesztő ahhoz képest, hogy egy nevenincs kamera.

Pár paraméter:

Csak ízelítőképpen, amikor a párom meglátta a kamera képét a Hikvision telefon applikációjában egyből azt mondta, hogy hihetetlen 1000x jobb mint a Hikvision.
    A valós képet amit ide beszúrok bizonyosan árnyalja, hogy UHD kijelzőről bemásolt FHD kép ami képmetszővel lett kiszedve.

Az utolsó résznél a Mini Camera résznél jól látható, hogy mennyire jól konfigurálható, mennyi Preset pont adható meg, milyen útvonalakat, AutoScan-eket lehet megadni.
    Egyszerűen ledöbbentett, hogy egy ilyen kis készülék mire képes.
    Gyanítom, hogy a Provision is gyártat a céggel, és saját márkásítás alatt eladja:

De aki az Aliról akarja megrendelni, az még más eladónál elérheti. Nagy a gyanúm, hogy még egyet fogok venni.. :)
    Tökéletesen integrálható a Hikvision NVR-be, minden további gond nélkül.
    Gyári telefonos applikációját nekem nem sikerült működésre bírni.
    De együttműködik a Hikvision telefonos applikációjával is, és az nekem épp elég, mert így egy applikációban látom az összes kamerát.
    Webes ip cím alatti elérés, firmware frissítés lehetséges (bár utóbbiból ez évi verziót nem találtam).
    Úgyhogy srácok részemről ez a kis PTZ ajánlott kategória. :R

Új hozzászólás Aktív témák