Aktív témák

  • mocsanisi

    senior tag

    válasz enginev3.0 #29289 üzenetére

    Erről beszéltem srácok...

    "sajnos egyáltalán nem vagyok hízós fajta, eszek sokat de ettől függetlenül nagyon nem tudok hízni, ezért is gondolkodom valami csodaszerben, de nem olyanban ami káros, mert hát jó lenne még 10év múlva is a himbilimbi"

    Azt hiszi sokat eszik pedig baromira nem, mert akkor nem 60kg lenne 180cm-hez. Most megint az lesz hogy azt hiszi sokat eszik, aztán nem fejlődik. Baromi nagy ektomorf kezdő hiba. Csodaszer? Ugyanmár. Kevered a szezont a fazonnal, vagyis a szteroidot a tápkieg.-el. Számold csak ki hogy mennyit kell enned, egészítsd ki. Csináld így fél évig, utána már jobban benne leszel a témában, és valszeg nem lesz kérdés a kaja, érezni fogod. De én tartom azt hogy egy olyan ember aki ilyen vékony és azt hiszi sokat eszik, az számolja csak ki és egye. Én kiszámoltam, és első hétben alig bírtam benyomni az adagomat, kb. hányingerig ettem. Arra kell rájönni hogy nem akkor eszünk amikor éhesek vagyunk, hanem 2-3 óránként. Csodaszerek pedig nincsenek, kemény meló felépíteni egy izmos testet.

    Regglizni pedig kell, fehérjét pedig vízzel keverjük, valszeg nem bántja a gyomrod. Tejet meg felejtsd el ha nem bírja a gyomrod. Ha bírja akkor mértékkel mehet :)

    [ Szerkesztve ]

    ‎"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."

Aktív témák