Aktív témák
-
nagyúr
válasz PókerFész^^ #28751 üzenetére
Igen, de ezt írtam is régebben.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Atomgeszi
veterán
Bazzeg.. valszeg a halolajtól jönnek a pattanásaim az arcomra.. király.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
LeoVince
csendes tag
Hogy ti állandóan kötekedtek egymással!
Egyszer megyek el az éjszakába szórakozni akkor is testőrként és riktig belém kötnek!
TheSunRiseAerox
-
LeoVince
csendes tag
válasz macikos #28759 üzenetére
Úgy kezdődött hogy mondta egy ismerősöm hogy menjek le mert csak akkor mer az egyik haverja lemenni a broadwayba, nekem fizették a teljes estét szóval jól jött ki!
Az este úgy kezdődött hogy egyik gyúrós haverom orrbab@szott véletlenül, részeg is volt meg minden szal alig tudtam lerázni a bocsánatkérésekkel!
De az összetűzés: Van egy csaj osztálytársam aki kikerült a netszarra, én meg szivatom állandóan vele! Namost a volt barátja odajött hozzám, megölelt(ismerem amúgy) és kétkézzel elkezdte az arcomat pofozgatni, és közbe mondta hogy száljak le a csajról mert szétver, rávertem egyet a hátára és mondtam hogy takarodj innen!
Aztán nem találtam egy ideig de utána meglett, kihívtam a szórakozóhely elé, elkezdte nekem nyomni a dumáját aztán beidegesedtem, megakartam fejelni erre a két kidobó közénkállt!Engem vissza nem engedtek szal a kabátomat is kikellett hozatni, a gyereket nem találtam meg, de meglesz!
TheSunRiseAerox
-
Boxer001
veterán
-
Atomgeszi
veterán
válasz macikos #28756 üzenetére
Ez kapszula.. Hát mert eszenciális zsirsav. De úgy néz ki, hogy ezt sem birom, pld már egy marék diótól másnapra jönnek pattanásaim.. ez van szar vagyok tudom Ja meg a tejtől is fosok.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Boxer001
veterán
válasz BÁ Nutrition #28774 üzenetére
Ja tényleg.
-
PókerFész^^
tag
Kazeint használ vki lefekvés előtt? hogy kell kiszámolni hogy éjszakára mennyit van értelme betolni?
áj láv szifon
-
LeoVince
csendes tag
-
becso13
aktív tag
válasz PókerFész^^ #28776 üzenetére
Szerintem 30 g legtöbb esetben elég.
-
mocsanisi
senior tag
válasz LeoVince #28767 üzenetére
"rávertem egyet a hátára és mondtam hogy takarodj innen!". Na vagy hagyd ott a francba, vagy adj neki egyet az állára vagy az orrára. Ha utóbbit választod a biztonságiak nagy valószínüséggel kivágnak. De ez a vállveregetés megalol
"Aztán nem találtam egy ideig de utána meglett, kihívtam a szórakozóhely elé, elkezdte nekem nyomni a dumáját aztán beidegesedtem, megakartam fejelni erre a két kidobó közénkállt!" De minek keresgélted? Az ilyen helyek tele vannak jó kis suncikkal, azokkal kell foglalkozni...
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
nepszter1
addikt
Lehet decembertől elkezdek komolyabban tömegelni jelenlegi 85kgról . 185cm.
-
BÁ Nutrition
addikt
"klinikai vizsgálatok során az bizonyosodott be, hogy a vitamintartalmú étrend-kiegészítők kifejezetten negatívan befolyásolják az egészségi állapotot"
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
mocsanisi
senior tag
válasz BÁ Nutrition #28781 üzenetére
Gondolom ezt csupa egészséges emberke állapította meg"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
kovsol
titán
-
PókerFész^^
tag
melyik is a Nestra féle webbolt?
[ Szerkesztve ]
áj láv szifon
-
PókerFész^^
tag
márk,krisztián,Dzseffi,(meg a verekedős gangszta )
hamarosan megint rendelek angliából, vki akar vmit?vagyis bárki aki Egri vagy bejön a cuccért egerbe....
[ Szerkesztve ]
áj láv szifon
-
Yeffy
veterán
válasz PókerFész^^ #28795 üzenetére
Verekedős ganxsta...
Amúgy köszi, én sztem passzolom. Bár nem vagyok benne ebben az angolból rendelős témába, de gondolom csak nagyobb mennyiségnél éri meg, olyan sok meg nekem nem kell. Vagyis jobban mondva nincs most rá zsé...
Amúgy milyen a kinti fehérje? Megéri? Mik a tapasztalatok?Medve: hát, nem minden esetben... (mondom ezt úgy, hogy én is nőnék még...)
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
kovsol
titán
miért ha felezitek a postát akkor nem sok a posta rá, és már ha csak 2.5kg fehérjét rendelsz is visszajön a posta ára, nem beszélve arról ha rendelsz esetleg még glutamint vagy egyéb cuccot
fehérje szerintem jó vétel náluk, jól oldódik és az íze is közepes kategória, ami bőven az iható szinten van én mondjuk a csokisat kóstoltam csak az izesítettek közülMay the Force be with you!
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- RODE NT-USB kondenzátor stúdió mikrofon
- RODE NT1-A nagymembrános kondenzátor stúdió mikrofon
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- BOSS GT-1 Gitár multieffekt effekt processzor
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest