Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz #81556480 #43239 üzenetére

    Azzal mit kezdjünk mennyit ér az autód? Akkor miért 17es gumit raksz rá?
    Veetsz rá bármilyen olcsó vackot, akkor meg minek kérdezel?
    Ajánlottak olyat ami nem drágán egész jó.

    A nexen jó az olcsók között, de ekkora méretben messze nem annyira jó mint a Quatrac.
    A 15k-s linglong azaz átbaszás kategória, az nem való autóra. Újonnan is nyikorog sok helyen, és ebből a teljesítményből rohamosan veszít az évek múlásával.

    Bl@tty: Bridgestone LM005?

    Más:
    Megvolt a 4S2 újabb tesztje a múlt hétvégi tréning után is.
    Tegnap jöövk hazafelé melóból a kisoroszlánnal, Tata utáni felüljárón jövök lefelé 75-80-al, kvázi motorfékkel, pianoban. Jobbra a lekanyaradósávban mellettem két autó, és a kereszteződésben is kettő várja, hogy kikanyarodjon. Már itt járok (lejtőn ez a sebesség fékútban kb sík 95km/h-nak felel meg, élőben meredekebb mint ahogy streetviewon látszik) amikor egy fehér G Astra kicsorog elém, kb 2 másodpercnyire! :Y Pedálokra rárúgok, számolgatok hogy saccperkábé még 40el fogok kb a hátsó kerék magasságában becsapódni (közbe amennyire lehet jobbra kormányoztam), egy hónapja sincs nálunk az autó, és volt már balesetem, de úgy néz ki most megtudom milyen mikor a pofámba robban a légzsák. ABS/ESP ellenére azért akadt csikorgás, meg szerencsére az Astrás is felébredt, és tőle is hallatszott (padlógáz).
    Hát srácok, a kezem nem tettem volna a két autó közé, még legalább 30km/h volt amivel elmentem mögötte. Évente pár necces szituval szoktam találkozni (nagy számok törvénye alapján is), de ez idáig dobogós volt.
    Marhán remélem amikor azt nézik hogy szárazon az a plusz 2,5-3 méter még belefér, mert lassan (ez itt lassú) megy valaki és mert csak X forintot szán gumira (nem az érdekli mennyiért van normális) az nem fog ilyen helyzetbe kerülni - vagy ilyenkor nem mögöttem jön.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák