- Internet problémák
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Google Drive
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Facebook és Messenger
- Microsoft Edge
- Hálózati / IP kamera
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
szerintem használtan jobb ár/érték arányban lehet vásárolni, mint újonan. csak figyelni kell, hogy ne legyen kopott, hibás... egy kis festékleütődés, ami mondjuk javítható = olcsóbban hozzájutsz, és a hangja ugyan olyan. pl.
vagy egy márkásabb, profibb gitárt használtan jobb árban megkapsz, mint mondjuk újonan.
a kit-et semmiképpen nem ajánlom... azzal ráfázol, sztem.de álltalában a pénztárca, és a lehetősgéek döntenek... szóval te tudod.
-
Tv
senior tag
Heló! Az Ibanez-ek szerintem is nagyon jó gitárok. De nem ezek a típusok. Az ilyen pack-eket ajánlatos elkerülni, mert csalódás lesz belőle. Ha még sosem volt gitárod, akkor én még mindig azt mondom hogy kezdj akusztikussal vagy klasszikussal, de ha Te ki akarsz szúrni saját magaddal, akkor hezdheted elektromossal is. Hol szeretnél tanulni? Zenesuli vagy magántanár? Szerintem érdemes volna használt gitárok közt is szétnézni, mert sokak szerint ezek az új olcsó szériák nem igazán jók(szerintem se). Volt rá lehetőségem hogy a kb. 25 éves Jolana csehszlovák gitáromat lecserélje egy ilyen új szériás gitárra, de még ennél is rosszabbul szóltak. Mégegy jótanács, ha mégis lektromost szeretnél egyből : erősítőt, de legfőképp torzítót nem szabad venni még egy jó ideig, mert az ember ha úgy játszik, hajlamos azt hinni hogy már tud, és nem is kell normálisan gyakorolnia. Ez utóbbit saját tapasztalatból mondom. Minden jót!
-
-
lakisoft
veterán
Szerintem ... jó ...
Én tizenhét éves koromban kezdtem gitározni és most 28 vagyok ... és még mindig a jó öreg Jolana Jantar 1984-es nyúzom ... hááát ez nekem már nagyon - nagyon kevés ... de legalább van ...
Abban az időben még nem voltak olcsó kínai gitárok ... amik között is lehet jókat találni ... 30k körül is
Érdekes ahogy olvasom az előttem szólókat ... én pont akusztikussal kezdtem + semmi tanár csak a haverokkal oktatgattuk egymást.
Pontosan mik az igényeid?
rossz hal: a squier szerintem nagyon jó pofás gitárokat csinál/másol ... -
rossz hal
csendes tag
+1 szavazat Tv-nek, viszont nem leszel tőle sokkal jobb "játékos". De ha klasszikussal kezdesz, majd váltasz villanygityóra, könnyebbnek, egyszerűbbnek fog tűnni a játék. (a klasszikkuson kicsit távolabbra vannak egymástól a húrok, nagyobb a nyomásuk stb.). Ja, meg a klasszikuson hallani minden kis hibát, elektrora meg nyomatsz valami torzítást és máris elfedted a pontatlanságokat. - amúgy nekem a squier formára jobban tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Környezetvédelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tippmix
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- DELL T7820, T7920 WIN11 KOMPATIBILIS DUPLA PROCESSZOROS (Silver/Gold/Plat) ERŐMŰVEK ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Hibátlan, karcmentes Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- HP ZBook Studio G5 15" 4K, i7-9850H magos x2,6 GHz, 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA Quadro P1000, SSD: 1TB
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest