-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomeec
senior tag
válasz
Plazmacucci #22072 üzenetére
Na igen, sok időm van nekem is ezen gondolkodni, hogy akkor legyen-e másik effekt, vagy ne. A sima POD-om is tökéletes, csak gyakorláshoz a loop, lehet hasznos lenne (bár kis youtube és ott van, ami kell), meg a pedál funkciók, nekem még felesleges, de azért mégis, na.
@BluEyes: Igazad van, a videó is nagyon jól szól, de sajnos panelban sem a csöves erősítőt nem engedhetem/engedhetjük meg meg, sem nincs ilyen jó akusztikájú tér
Jártam pár alkalommal egy sráchoz "tanulni" egy táncterembe. Kis csöves Epiphone erősítője volt és marha jól szólt feltekerve, öblös térben. Itthon nem tudna olyan lenni, ezért marad a szimuláció...
A korábban írogatott gyakorló erősítőkkel kapcsolatban. Nekem ugye csak áll a 15X, lehet kénytelen leszek majd azt is hazavinni és meghirdetni otthon, itt 15 ezerért nem kell senkinek (oké, egyben hirdetem a gitárral, de már harmadik hete nincs értelmes érdeklődés). Számítógép hangszóróra van kötve a POD és úgy használom a gitárt, nekem jobban szól. Nagyobb hangerőn biztos az erősítő lenne a jobb, de a szomszédok...
Na és még egy a végére, a HD500X (érdekes mert használtan itt sincs) mellett találtam egy Vypyr VIP3-at pedálostul, mindenestül olyan 125 ezerért, van valakinek tapasztalata? Neten mindenki dícséri a vypyr-eket, főleg a korábbiakat. Igen, tudom, hogy 100 watt, de a 12"-es hangszóró kisebb hangerőn azért más mint a 15X.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- Nintendo Switch 2
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GODOX WITSTRO AD 200 AKKUS VAKU KIEGÉSZÍTŐKKEL ELADÓ!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest