Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz wandor0930 #5843 üzenetére

    Nem hiszem, hogy Hu Tao és Keqing jó egy csapatba. Ahogy írtad, mindkettőnek pályán kell lennie, és bár van E hatás lejártakor idő, de ennyi nem. Nekem csak Hu Tao van meg, és mellette Zhongli, Mona és Fischl. Viszont ha lejár az E, akkor váltás Zhongli -> shield frissítés, váltás Mona -> Dummy, váltás Fischl -> Oz lehívás, és ezután már mehetek is vissza Hu Tao-ra, mert nyomhatom újra az E-t. Na ha most teszem azt Fischl helyett Keqing van, akkor ugye hozzá érve elkezdek püfölni, de közben Hu Tao E-je már rég elérhető. Ha pedig Hu Tao-val püfölök, közben Keqing E lesz újra ott parlagon (gondolom, nem tudom mennyi a CD rajta).
    Magyarán, röviden tömören Hu Tao és Keqing maximum traveling közben fér meg egymás mellett, és szituáció függően használja egyiket-másikat. Inkább akkor előrenézve abyss-ra, legyen egy csapat Hu Tao köré építve, és egy pedig Keqing köré.
    Persze amíg nem ér el end-game-ig, addig egy csapatba azt rak be akit akar, mindkettejük mellé jó Xinqui, és vagy egy pajzsos, vagy pedig egy healer lehet a negyedik. :K

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák