Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz Shiro #15104 üzenetére

    eldöntöttem, hogy Ganyu az kell nekem
    Jó, de ha tudtad volna hogy szolgál, se számított volna (gondolom), nem is erről beszélek.
    Én is hamar el tudtam dönteni, hogy ki az, aki mindenképpen kell és ez azóta nem is változott. Shenhe pl kittől függetlenül kell. :D

    Elkezdtem volna vitatkozni veled, hogy azon karakterekkel, amelyekkel kapcsolatban nem voltam biztos jó lett volna egy ilyen, de elnézve a 5*-okat, szinte mindegyikről, kittől függetlenül lett egy véleményem, ami meghatározó. De nem biztos, hogy mindenki ilyen, mint én, meg van aki odafigyelés nélkül skipeli a questeket.

    Azért az megjegyzendő, hogy Yelan/xiao banner alatt csatlakoztam, egyik se fogott meg és érdekelt volna melyik a jobb pull. Mondjuk, ha kezdőként romkígyót kell farmoljak, akkor lehet kardomba dőlök inkább... :DDD

    Cyno és Nilou esetén van az, hogy drip marketing alapján Nilou volt az egyetlen karakter, aki érdekelt, mert cuki/szép, de ismerve a kitjét, annyira azért nem fogott meg. Később, Cyno-nak az animációi túlságosan mély benyomást tettek rám, de el kellett volna halasszam és inkább Nahidát kihúzni, főleg, hogy Nahida nélkül (DMC-vel) nem jó, nem olyan jó használni (Persze ezt Cyno runjakor még mind nem tudtuk, csak sejtettük).
    Ha valaki nem tudna dönteni, hogy Cyno-t, Nilou-t vagy Nahidát húzza e ki előbb, annak egyértelműen nahidát mondanék. Ha ott van Yoimiya negyediknek, akkor már "attól függ" inkább.

    Mindenesetre ezzel kapcsolatban nagyrészt igazad van.

    Ami shenhe-t illeti, Eulánál tudja kiváltani C6 rosariat, ahova asszem C6 rosaria kell, azon kívül nem emlékszem.

    -

    Btw ezt találtam a 3.0 AQ trailer alatt:
    miko predicted the samsara of sabseruz festival in her birthday (27th of June). She said:
    "Oh, hello there, little one. Well, as you can see, I just finished reading this novel manuscript submitted by Yae Publishing House.
    The main character wakes up one day, only to find himself trapped in a time loop. As the same day just repeats itself over and over again, he must find a way to break the cycle...
    Don't you find this idea quite entertaining? I have a feeling that this novel will be a great hit~
    But tell me, if you were to be stuck in a time loop today and had to celebrate my birthday for all eternity, would you consider breaking free? Hehe~"

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák