Új hozzászólás Aktív témák

  • Shiro

    senior tag

    válasz emiki6 #15103 üzenetére

    De egy kezdő ne úvgy gondolkodjon, (sőt amúgy sem gondolkodik úgy), hogy melyik karakter lenne a hasznos számára, hanem hogy melyik tetszik neki.
    Amikor elkezddtem a játékot (kicsivel utána), akkor eldöntöttem, hogy Ganyu az kell nekem, pedig az erejéről semmit nem lehetett tudni. S igen, kihagytam miatta Zhonglit.
    Másrészől a metának és egyben rendkívül erősnek számító Xianlingot sokáig nem is használtam, mert maga a karakter nem jö(tt/n) be.

    Egy kezdőnek tényleg nincs sok C6-os karaktere, de nem is szenved attól, hogy már a 20. konstellációt kapja ugyanarra a karakterre.
    Persze hozzá kell tenni azt is, hogy a kezdetekben volt 10db 4 csillagos karakter. (a kezdő triót nem számolva) most meg van 29. Szóval sajnos tényleg egyre nehezebb belük C6-t szerezni.
    Xingqiu és Yelan off field hydro a applikátor. Pyro dps-ek számára már vannak cryo alternatívák, a hyperbloom esetén pedig az electro karakter EM-je számít.
    S itt egy kicsit visszatérve Eire:
    Nála az EM szerintem annyira nem játszik.

    Rosaria a pyro Shenhe pedig cryo karakterek számára support, a kettő nem feltétlen összeegyeztethető. Plusz Rosaria C0-án is betölti a funkcióját, illetve C2 ami fontos, szóval nem igen kell a C6.

Új hozzászólás Aktív témák