Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
De ez az óra, amit produkál, méltatlan a Garmin márkanévhez.
Háát..Én végigcsekkoltam Venu 3, Fenix 7 Pro, Epix Pro Gen2, Fenix 8 47mm, de mind ment eladásra, vagy vissza a boltba. A Garmin név max csak hype szerintem, mert ezek az órák se nem stabil működésűek, se nem nevezhető pontosnak a mért adatok.
Nem véletlen, hogy a The Quantified Scientist mérései alapján jó, ha a középmezőnybe beférnek a többi sport/okosóra méréseihez képest.
Egyetlen más márka óráinál nem tapasztaltam ennyi hibát, lefagyást, újraindulgatást, adatvesztést és pontatlan mérést, mint a Garminnál. Én is felültem a hypenak, hogy a Garmin az etalon, ha sportról van szó és nem voltam hajlandó elhinni, hogy ennyire vacak termékek. Végigpróbáltam majd a teljes felső kategóriás palettájukat, hogy biztos csak kifogtam egy rossz készüléket, vagy biztos a legújabb már mentes a gyerekbetegségektől... Hát nem. Mostanra oda jutottam, hogy bármi más, de Garmin soha többé. -
FPC30
friss újonc
Elnézést, ha félreérthető voltam, nem a Samsung óráit akartam degradálni. Ahogy említettem, azokat is nagyon szeretem, de amit nekem legtöbb esetben tudnia kell(lene) az órának, arra a Samsungok sajnos nem alkalmasak. Az viszont tagadhatatlan, hogy ezzel az új Garminnal eddig valóban nem a reményeim szerint alakulnak a dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest