Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    válasz jeni #25097 üzenetére

    Az szép.

    Egyébként érdekes, de bele van írva hogy driver problémák miatt nem kell küldeni garanciáztatni semmit. Ez is érdekes, mert ha letörlöm az Intel UHD drivert akkor nem méretezi át az ablakokat a rendszer, miután felébresztem a monitort. Csak annyi a probléma hogy kegyetlenűl szaggat a kép driver nélkül. :B

    Nagyon kellemetlenek ezek a helyzetek. Én nemrég rendeltem egy villany mérőóra szekrényt, felújítás miatt. Az egyik legdrágább szekrény, 300e volt, és úgy küldték meg hogy nem volt becsomagolva, csak egy buborékfólia volt ráhúzva, amit a Magyar Posta hozott, de ez menetközben le is szakadt a szekrényről. :) A szekrény úgy érkezett meg hogy szana széjjel volt sérülve, felhívtam a boltot és hát nagy meglepődésükre... mi volt a válasz, eladtak már több százat és eddig egyel se volt probléma. Jött a futár, elvitte, és küldtek egy másikat, kértem hogy legalább kartonpapírral legyen becsomagolva.

    Szóval szerintem pont ez a baj, hogy olyan embereket foglalkoztatnak ezek a cégek, akiknek fingjuk nincs róla.

    Van egy jó barátom, itt fórumon ismertem meg. Ő elvből sem vesz AQUA-tól semmit. Volt régen egy alaplap problémája, nem adott hangot. Bevitte az AQUA-ba, de ő processzorostúl, és ott előtte kivette a srác a procit a foglalatból, csak hát kiesett a fiú kezéből. :) Rá a foglalatra, és elgörbültek a lábak. Ezután visszahúzta a lábat, és azt mondta, nincs semmi baja az alaplapnak.

    Többek között ezért sem akartam processzorral együtt küldeni, viszont azt bánom hogy magát a foglalatot nem fotóztam le, hogy a lábak hogyan állnak. Bár ez a fényképes bizonygatás is elég keserű. Szerintem nagyon szomorú az hogyha ki kell állni a saját igazságod mellett.

    Az a kellemetlen az egészben hogyha szerintük nincs baj, teszek egy próbát egy másik processzorral, de ha ezzel is ezt csinálja, akkor mit csináljak? Adjam el 20 ezerért?
    Ugye nem csak az IGP hibáról van szó, bár lehet tényleg a fagyásoknak is köze van az IGP-hez, nem tudom. De kellemetlen, mert én nem akarok venni dedikált kártyát, ha vennék akkor az meg használtan is minimum 200k, de jelenleg nagyon nincs szükségem rá.

Új hozzászólás Aktív témák