- Windows 11
- ASUS routerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
-
IT café
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
Ilyenkor lehet bízni benne, hogy a régebbi szériásakat olcsón kiárusítják. Mondjuk én 1 éve vettem új órát, úgyhogy nem fogok mostanában.
Mondjuk a Corosnak van pár gyerekbetegsége, amin túlléphetne. Pl. jó lenne, ha szabadon személyre szabható sportprofilok lennének, úgy értem nem korlátoznák egy-egy profilnál, hogy milyen metrikák közül lehet válogatni (most látom, hogy végre már van walk módban speed is és nem csak pace), illetve nem csak korlátozott számú sportprofilból lehetne választani, hanem lenne egy rakás sport, mint a Polarnál, amelyekre nem lenne külön fejlesztés, csak az alap metrikákat lehetne beállítani.
[ Szerkesztve ]
-
jimpo
senior tag
Kép alapján valóban Suunto 9 Baro ami 16.8 mm vastag, az mondjuk annyira nem baro.
Már a Fenix 6X PRO is majdnem túl vastag a 14.9 mm-ével. Valóban jó óra a specifikációk alapján, mondjuk tiszta fura a fara (hátulja). Legalább tapizható...
Igaz nekem nem hiányzik az érintőkijelző, elgombozok egyenlőre.A nagy kijelző nagy királyság amúgy Mikor annyira mész már, hogy alig látol azért csak könnyebb leolvasni. Tudom futni kell, de csak nem árt néha ránézni mit mutat.
Egy ideje hordom a 6X PRO-t 0-24 -ben már amikor nem kell tölteni. Nem nagy az, könnyen megszoktam, a Fenix 3 HR sokkal nehezebben állt rá a kezemre. Igaz azt csak futáskor vettem fel, mellette meg egy Xiaomi Mi Band 5 volt a mindennapokra. Mondjuk a skin meg az kijelző hiányzik picit... De jobb hogy egy helyen van minden aktivitás, alvási adat.
[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
tomcica
Topikgazda
detto a masik meg hogy futni kell benne combosabb havi km-t akkor nem kell mosni mire mosnad mar veheted az ujat
apropo uj cipo Novablast 3 erdekes cipo,parnazott,puha,mukodik,de hasonloan lep az ember benne,mint egy karbonlapos vaporfly-ba,nekem olyan erzes.Hosszu konnyu tempora,sima hosszura jo lesz,gyorsabbra nem.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
ígyvanferi
addikt
Lefordítom: nem tudunk akkor profitot realizálni egy Coros órából, mint egy Garminból, ezért inkább hanyagoljuk.
Vicces amúgy, mert árulják az óráikat. Most akkor olyasmit értékesítenek, ami saját bevallásuk szerint is sz.r? Pace 2-ből is van (megjegyzem a 62 ezer Ft elég jó ár érte, ha nem kell az embernek mindenféle sallang, csak rögzíteni akarja a futást, bringázást) több színben készleten, de az egyik változathoz ugyanezt a szöveget odaírták... -
jimpo
senior tag
Engem a GPS pontossága momentán pont nem érdekel, továbbra sem tűt kell keresni vele a szénakazalban.
A térkép annál inkább fontos, már ha közel 200 rugó az óra. Bár nekem nincs is okom panaszra Fenix 6X PRO, Stryd (gen3), HRM PRO, Tempe külső hőmérő, ez így számomra elég pontos kombó. Még a Stryd is téved 1000 méterenként kb 1-5 métert, de egyébként meg mutatja ha dolgozni kell a szél ellen a haladás érdekében. Az Air Power meg ugrik egyből...
tom
Én is futottam ma már, igaz csak 7 km poroszkálás volt inkább 230W körül. A Kinvara 11 szépen pörgött, este még megyek egyet az Altra -ban.A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
LanyUs
senior tag
bencze: ha este futok 18 után, akkor nekem nincs alvás 24-ig. Nagyon felpörget! Nem veszélyes a terep itt Szekszárd környékén, csak én vagyok beszari De HL60 van neked is! Én is sajnálom, hogy zavarjuk Őket, de még jobban sajnálom a sok fakitermelést és széttúrt túristautat/földutat, ahol szinte futni sem lehet már. Van ahol 30 cm mély barázda van
sajby: megvagy! Te voltál, aki említette még. Köszönöm!
-
margithid
veterán
Értem. Akkor ezek inkább túrázáshoz valók.
Szeldzsekim van, ma is abban voltam, csak gondoltam nézek valami kapucnis kabátot, mert az adidas clima cool azért már kezd szétjonni. Mínuszokban abban futok.
Tudom, sokak szerint gáz, de én pamut melegítő alsóban szeretek futni. Kicsit beizzadok, de kényelmes. -
-
itouchfan
senior tag
Fu ez kemény, nem irigyellek, remélem én kevesebbel megúszom. Pláne hogy 5 hét múlva van egy 10 kilis verseny, április utolsó napján pedig a Börzsöny WTF trail 23 km/800 szint
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
ígyvanferi
addikt
Ezen a 40%-kal csökkentett áron lett kb. alternatíva a Peak Pro. Bár akkor is talán csak azoknak, akiknek jelenleg is valamilyen Suuntojuk van. Platformot váltani nem biztos, hogy érdemes, de ugyanez igaz a másik irányból is, tehát egy régebbi Garmint lecserélni erre... hát, nem hiszem. Ez az ársáv most nagyjából a FR 255, ugye? Legalábbis a sima Peak Pro áráért van az, a Coros Apex 2 meg a titános Peak Pro áráért kapható.
Amúgy a mobilappja talán a Suuntonak a legátláthatóbb, leglogikusabban felépített. És a dokkolós-mágneses töltőjét is irigylem. Mert hogy egy 300+ ezer Ft-os óránál ezzel a lötyögős kábellel kelljen sz.rakodni...(#79610) Chuck Norris: szerintem csak ha szükség van a brutál üzemidejére. Amúgy én lehet inkább egy Pace 2-t ajánlanék ugyanennyiért. A 9 Baronak egyik szenzorától sem voltam elájulva. És a legújabb frissítéssel már a Pace 2 is tud navigálni, tehát maradt egyetlen előnynek az üzemidő a 9 Baro javára. Meg persze a masszívabb felépítés, ha szempont. Valljuk be, a Pace 2 talán még a Forerunnereknél is játékórásabb kinézetű.
[ Szerkesztve ]
-
Chuck Norris
senior tag
Arról nagyon könnyű váltani, mert minden ugyan ott van, még a bugok is csak kicsit még egyszerűbben működnek a dolgok, 0 oldal manuált kellett olvassak.
Néha azt csinálja, hogy navigáció be van kapcsolva pont rajta vagyok a csíkon erre bejelez, hogy off route, van amikor meg lemegyek már akár 100m-t is aztán akkor sem szól. Az egyik sporttással akinek még ambit3 van méterre ugyan ott adja elő ezeket.@ígyvanferi: a GPS nagyon jól működik benne, a magasság mérő az tökéletes, az iránytű az néha kicsit meg tud keveredni aztán nem tudja merre van az előre. Kicsit lehetne az egész kisebb de gondolom az meg az üzemidő rovására menne.
@Peterhappy oda elmennék én is, tervezték hogy a Puskáson is lett volna de aztán lehúzták.
@Peetta14: Grat!
-
norby_42
aktív tag
#Suunto Peak 9 élménybeszámoló (nem csak) sajby-nak
TLDR: jó
Ez már a harmadik Suunto órám, szóval a kezelés és az ökoszisztéma (pl. csak mobilos app van) nem volt új, nincs vele gondom
+:
- óra formája van. Az előzők merev, szíjjal egybeépített műanyag konstrukciók voltak, ez meg óraszerű, remek puha és rugalmas szíjjal. Simán hordanám egész nap, ha nem lenne erre a célra már pár normális órám
- a pulzusmérés szerintem pontosabb, használható
- jó a barométer. Rég akartam ilyet, hátha kiderül, mire érzékeny a fejem, de a magasságmérés is sokkal pontosabb tőle
- a kijelző kisebb, mint a Spartan Sport-é volt, de még használható. Intervall-nál írt ki valamit apró betűvel, na azt nem tudtam elolvasni, de ez a szemem hibája. Látszódik napfényben is.
- lehet extra appokat felrakni (SuuntoPlus) abból pl. a Last mile-t használom, mert így nem a pillanatnyi pace-t nézem, hanem az előző km-ét.
- csak nekem újdonság, de van alvás figyelés. Nem túl sárkányos, egy tv-zést simán alvásnak nézett, mondjuk elég unalmas volt, de a bealvást tagadom. Arra jó, hogy látom, mennyivel többet kellene aludnom...
- akksi idő nagyon jó. A váltás fő oka az volt, hogy az előző pulzusméréssel 4-5 órát tudott (anélkül 10-et) Most óránként kb. 3 % megy le, és az energiatakarékos módokat nem is próbáltam.
- olcsó volt. 2 éves konstrukció, ehhez képest egy cipő áráért vettem, annyit simán megért. Most is kapható 100ezer körül, na annyit nem adnék érte-:
- az alap kijelző még mindig nem módosítható, be kell érni a gyáriakkal
- egy aktivitáshoz csak egy alkalmazás választható, és indulás előtt mindig ki kell választani újraEat pasta, run fasta
-
stefyY
őstag
-
tomcica
Topikgazda
Nem volt meg Amoled-es oram,amik eddig voltak Garmin FR 230,235 es most a 245 az mind eleg olvashato volt minden korulmenyek kozott
Persze futottam en regen "cageros" (analog) stopperrel a kezemben is (mondjuk nem este ).There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
bandus
veterán
én garancia miatt váltottam amoledre, 965-öt kaptam a 955 helyett. paráztam a napfényben láthatóság miatt, de eddig nem zavart sosem, mindig lehetett látni. utólag nem vennék már nem amoled-es kijelzőt.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest