- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
lestyanrobi
tag
válasz Dorian #10304 üzenetére
Akkor szerinted hol kéne kezdeni? Arra nem sok időm lenne, hogy elmenjek valahova ilyen dacokat összehasonlítgatni, max itthon. Többet rendelni viszont nem lenne pénzem, max olcsóbbat. És akkor visszaküldhetném azt, ami kevésbé tetszik. Ez járhatóbb út?
bajnokpityu: Az eredeti terv ez.
[ Szerkesztve ]
-
lestyanrobi
tag
válasz contaxg #10298 üzenetére
Egyszerűen azért, mert nincs lehetőségem végighallgatni mindent, pláne, hogy saját cuccokból hiányzik még egy jó erősítő, ami talán egy-két év múlva lesz, ezért más emberek véleményére támaszkodtam. Talán ez az egy dac volt olyan, amit senki nem akart modolgatni meg lecserélni, erről mindenki azt írta, hogy nagyszerűen szól.
Ez eddig egy kicsit furán hangozhat, de másrészt pedig nekem egyelőre még sok idő kell, ha meg akarom mondani, hogy számomra éppen melyik a tökéletes hangzás egy hasonló árkategória szereplői közül, főleg ha hasonló dacokat kéne összehasonlítgatni.
A terv az, hogy összerakok egy rendszert, amivel ha nem vagyok elégedett, akkor hasonló árkategóriában cserélgetem a cuccokat. Ha elégedett vagyok, akkor minden marad úgy, ahogy van. De ahhoz, hogy eldöntsem, sokat kell hallgatnom.
Szerkesztve:
Ami még eszembe jutott: lehet, hogy "olcsóbb" cuccokkal kéne kezdenem, mint például a v-dac? Csak semmi kedvem olyat venni, aminek nagyobb a valószínűsége, hogy egyszer majd lecserélem. Olyat szeretnék venni, ami talán (majdnem) egy életre megmarad, ez baj?[ Szerkesztve ]
-
lestyanrobi
tag
válasz bigmasterg #10295 üzenetére
Köszönöm, vele már beszéltem. A 125+posta jó ár, de nekem kicsit sok. Inkább veszek egy 1-2 éveset, 25 ezerrel kevesebbért.
-
lestyanrobi
tag
Na igen, a német ebayen korábban licitáltam egyre. 397 euroért (120e ft) kelt el, persze nem nekem... Az ár nem rossz annyira, de +25 euro postával nekem már sok volt. Ettől függetlenül próbálkozok a többi aukcióval is, de úgy tűnik hogy túl nagy a kereslet iránta és ezért páran többet adnak érte, mint én szeretnék... 115 ezernél húztam meg a határt forintban, valahol muszáj volt. Köszi a linket!
-
lestyanrobi
tag
Semmit, az első komoly hifimet építgetem, pc alapon. Eredetileg egy olcsóbb CA Dacmagicet vagy V-dacot akartam az eddigi belső hangkártya helyett, de azokat mindenki modolgatni akarja... végül úgy döntöttem, hogy gyűjtögetek még egy kicsit és veszek egy m1 dacot, ha van használtan jó áron, mivel olyanról még nem hallottam, aki ne lett volna elégedett vele. Ráadásul így nem fogja szúrni a szemem, hogy nem tudja esetleg a 24-bit-192khz-es forrást kezelni (még akkor is, ha legtöbb esetben felesleges), mivel ez azt is tudja.
-
lestyanrobi
tag
Üdv, nem tud valaki eladó használt Musical Fidelity M1 DAC-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest