-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csacse
tag
Sziasztok!
Van egy Audio probe Spartan A-m és egy Behringer C1 mikofont kötottem rá. A kérdésem csak annyi volna hogy normális e az hogy a mikofon potit három-negyed állásba kell tennem a megfelelő hangerőért?
Köszi
-
Csacse
tag
Sziaszok!
Ide írom kérdésem mert a mikrofon topik elég inaktív.
Van egy Audioprobe Spartan A dacom és egy behringer c1 mikrofon van rákötve szépen teszi is a dolgát.
Egy gondom van ami zavar és nem tudom az okát. A dac on fel van véve fél állás fölé és már tapasztalok egy búgást ami nem gerjedés mert ha letestelem a mirofont vagy a dac ot a kezemmel megszűnik vagy nem hallható a fejhallgatón direct monitorozva. Ötlet? Én már arra gondolok hogy az áramhálózattal lesz gond. -
Csacse
tag
Sziasztok!
A Spartan A dac hoz 6.3 as Jack dugós kábel kell a hangfal kimenethez?
Akkor kettő mono jack kábelt kell vegyek? Aktívon amúgy rca bemenet van :/
köszi -
Csacse
tag
Sziasztok!
Spatran a-ra rátudok csatlakoztatni szerintetek dj controllert?[ Szerkesztve ]
-
Csacse
tag
Sziasztok!
Rif Audio UK24T - csöves dac-jával kapcsolatban van tapasztalat vélemény?
Köszi
-
Csacse
tag
Szasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Rendeltem egy Audio Probe SPARTAN A-t és nem találtam a neten ind
fót arról hogy ad-e a gyártó az eszközhöz usb kábel?Köszi
-
Csacse
tag
Sziasztok!
A Logilink dac a maga árszegmensében már nem számít jó vételnek?
-
Csacse
tag
Sziasztok
Az Audioprobe SPARTAN CUE 110 jobb a Spertan A-nál vagy ugyan az más külsővel?
Valaki hallotta már? Megéri az árát?köszönöm előre is.
-
Csacse
tag
Sziasztok
Az Audioprobe SPARTAN CUE 110 jobb a Spertan A-nál vagy ugyan az más külsővel?
Valaki hallotta már? Megéri az árát? -
Csacse
tag
válasz kismikis #54638 üzenetére
[Rogyásig vannak Roland kábelekkel] stereó rca is van nekik még bőven.
Azért itt vettem és nem a muzikerben mert én jobban szeretem a személyes vásárlást. Westendtől nem messze van a boltjuk.[ Szerkesztve ]
-
Csacse
tag
Sziasztok!
Lecseréltem a Logi gyári rca kábelét a Roland Black-re és ami egyből feltűnt még az én egyszerű hangfalamon(Genius SP-HF1250B) is az a torzítás. Egyszerűen eltűnt maxon a torzítás
-
Csacse
tag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem hogy egy ilyen usb szűrővel mükődik a logilink? Nem ártok vele?
Elfidelity-USB-Thruster3-Booster-Assistor-HIFI-Enhanced-Filter-for-Audio-DAC-AMP -
Csacse
tag
Sziasztok!
Logilink után mi lehetne egy követező lépcsőfok? 50k ig (Amit többet tud nyújtani).
-
Csacse
tag
igen érett már egy cserére (Chieftec GPS-400AA-101 A) elég régi, néha már "cicereg" vagy sípol. Hiába tartottam karban rendszeresen már kiszolgálta az idejét. Ha mégis lap - bár én sem tudom hogy van leosztva a vezérlés - az nagy csalódás lenne mivel egy Asus ROG -os lapom van.
-
Csacse
tag
Sziasztok!
Teljesítményimpulzus a hubon probléma jött elő a gépemen (Win7 x64). Fogalmam sincs hogy mi lehet a ludas, DAC vagy az alaplap usb vezérlője, vagy a tápegység. Beparáztam hogy kinyiffant a gép mert be sem indult amíg nem hútam ki az usb-et. - pontosabban kiírta hogy túláram van az egyik usb-n és 15 mp mulva leállítja magát - Logilink UA0211 dac-al valaki tapasztalt hasonlót? Én inkább a táp felé hajlok de azért megemlítem nektek.
-
Csacse
tag
Szuper köszi a kábelt. Én egyenlőre nem vettem észre semmi problémát, szépen teszi a dolgát a kijelző. Ami rögtön feltűnt az integrált hangkártyához szokott fülemnek hogy tisztább, teljesebb a hangképe.
Terek jól kivehetőek.
Még próbálgatom, ízlelgetem az eszközt. Kimeneteken egyszerű belépő cuccaim vannak Superlux HD 661 és Genius SP-HF1250B HangszóróA mikrofont hogyan tudom használni?
[ Szerkesztve ]
-
Csacse
tag
Igen igen ahogy írtad a 2 es Schiit raktam fel.
A Logilink Hifi USB DAC Amplifier UA0211 eszközről beszélek
Foobar 2000-t meg Jrivert használok lejátszásra.
Van egy pár nagy felbontásu számom a lejátszó is kiírja hogy az, és a logilink azt írj 44.1 a vételezés. Állítani kell vagy nem magától írja ki?[ Szerkesztve ]
-
Csacse
tag
sziasztok
ötlete van valkakinek honnan lehet beszerezni ingyé nagy felbontású zenéket?
24bit 96khz pl. A youtubén van de az nem jön le onnét nekem csak cd minőségbe akár milyen programmal próbálom. Tudom h béna vagyok de ne kövezzetek meg -
Csacse
tag
Sziasztok!
Végül utánanézegettem mivel nem írtatok
Ez lenne a választásom: FiiO E10K Olympus 2Azt szeretném megkérdezni hogy ebben az árkategóriában érvényesül e az usb "szennyezettsége"
Hallható lesz e?Ha igen akkor érdemes e venni hozzá usb szűrőt (AQVOX Low-Noise Power Supply) és egy minőségi usb kábelt (Audioquest Cinnamon USB)?
Kimeneti eszközeim: Superlux hd661 fejesem és egy Genius SP-HF1250B hangfalam van
amit majd cserélek egy Microlab solo 6c-re[ Szerkesztve ]
-
Csacse
tag
Sziasztok!
Külső vagy belső hangkártyát(hangkeltőt) érdemes venni inkább?
Most alaplapi integráltam van és annál legtöbbször minden jobb ezt olvastam.
A fejesem és a hangfalam rendben vannak szerintem.
Superlux HD661
és Genius SP-HF1250BAjánlanátok egy hangcuccot aminek szép hangja van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest