Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
Halihó!
SMSL P2 tápegységem ground loopol a PC tápegységgel. Egy földön van az összes konnektor. Leragaszthatom szigszalaggal a földelés érintkezőit vagy nagyon nem ajánlott? -
HoaryFox
őstag
No, megjött az SMSL sAp-12-es, elkezdtem hallgatni és basszus
Én kis naiv, azt hittem, hogy a Sound Blaster fejhallgató kimenete mennyire jó, de most már leesett. Főleg a mélytartományon veszem észre, hogy sokkal precízebb, pontosabb, természetesebb, a SB meg ilyen puffogós, túltolt volt.
Remélem a Sanskrit is ekkora előrelépés lesz -
HoaryFox
őstag
Hifi-express-nek mennyi az átfutás ideje? Pénteken rendeltem, eddig a pillanatig egy pisszenés, annyi sincs
-
HoaryFox
őstag
Oké, akkor játsszunk komolyan, ha már elkezdtem
Milyen DAC lenne hozzá az ideális választás? Gondolom egy SMSL M8A lenne az ideális, csak hát sokkal több dodó, mint amennyit még kipengetnék.
Az általad ajánlott Sanskrit meg hát... egyrészt furán nézne ki egymás mellett, másrészt alapból sem tetszik a kinézete, de az ára igen. Esetleg, ami jobban passzol mint tudásra, mint kinézetre a SAP-12-höz? -
HoaryFox
őstag
No, Bodz mester tanácsára berendeltem egy SMSL SAP-12-t, meglátjuk mit hoz ki az X-Fi HD-val karöltve.
-
HoaryFox
őstag
Oké, kezdjük újra:
Egy Sennheiser HD58x és egy Genius SP-HF1250B meghajtásához keresek DAC+AMP kombót, árat húzzuk meg egyenlőre 200 €-nál (~60ezer). -
HoaryFox
őstag
Esetleg róla van tapasztalatod?
FX Audio DAC-X6Szeretem a neutrális hangzást, a HD58x ebben jó partner, csak érzem, hogy ennél tudna többet is. Jó szól az X-Fi HD-val is, de biztosan van még tartaléka.
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy Sennheiser H58x-et egy Creative Sound Blaster X-Fi HD USB-ről hajtok meg. Kérdésem, hogy mi lenne a következő lépcsőfok minőségben és/vagy árban? Állítólag nem valami minőségi cucc, legalábbis nagyon lehurrogtak a vezetek nélküli fejhallgató topikban, mindegy is. De azért kíváncsi lennék a véleményetekre.
USB vagy optikai bemenet, jack és RCA kimenet a minimum (hangfalat is szólaltetnék meg rajta, semmi extra Genius SP-HF1250B).Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Tudományos Pandémia Klub
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elden Ring
- Formula-1 humoros
- Battlefield 2042
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest