-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
Halihó!
SMSL P2 tápegységem ground loopol a PC tápegységgel. Egy földön van az összes konnektor. Leragaszthatom szigszalaggal a földelés érintkezőit vagy nagyon nem ajánlott?[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
HoaryFox
őstag
No, megjött az SMSL sAp-12-es, elkezdtem hallgatni és basszus Én kis naiv, azt hittem, hogy a Sound Blaster fejhallgató kimenete mennyire jó, de most már leesett. Főleg a mélytartományon veszem észre, hogy sokkal precízebb, pontosabb, természetesebb, a SB meg ilyen puffogós, túltolt volt.
Remélem a Sanskrit is ekkora előrelépés lesz"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
HoaryFox
őstag
Hifi-express-nek mennyi az átfutás ideje? Pénteken rendeltem, eddig a pillanatig egy pisszenés, annyi sincs
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
HoaryFox
őstag
Gondolom ő lesz az: [link]
Szerk: Ja igen, azon gondolkoztam, hogy eldobom az USB-t és Toslink optikaival kötném össze leendő új DAC-omat, amire a Sanskrit alkalmas, ahogy látom. Van számottevő különbség USB kontra optikai?
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
Még csak elméleti síkon költekezek (kivéve az AMP-ot ), szerintem ebben a hónapban rendelek hozzá egy Sanskrit-et, aztán meglátjuk még, hova tovább.
Az X-Fi HD-t meg megpróbálom továbbadni.
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
Oké, akkor játsszunk komolyan, ha már elkezdtem
Milyen DAC lenne hozzá az ideális választás? Gondolom egy SMSL M8A lenne az ideális, csak hát sokkal több dodó, mint amennyit még kipengetnék.
Az általad ajánlott Sanskrit meg hát... egyrészt furán nézne ki egymás mellett, másrészt alapból sem tetszik a kinézete, de az ára igen. Esetleg, ami jobban passzol mint tudásra, mint kinézetre a SAP-12-höz?"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
HoaryFox
őstag
No, Bodz mester tanácsára berendeltem egy SMSL SAP-12-t, meglátjuk mit hoz ki az X-Fi HD-val karöltve.
-
HoaryFox
őstag
Oké, kezdjük újra:
Egy Sennheiser HD58x és egy Genius SP-HF1250B meghajtásához keresek DAC+AMP kombót, árat húzzuk meg egyenlőre 200 €-nál (~60ezer)."A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
HoaryFox
őstag
-
HoaryFox
őstag
Esetleg róla van tapasztalatod?
FX Audio DAC-X6Szeretem a neutrális hangzást, a HD58x ebben jó partner, csak érzem, hogy ennél tudna többet is. Jó szól az X-Fi HD-val is, de biztosan van még tartaléka.
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy Sennheiser H58x-et egy Creative Sound Blaster X-Fi HD USB-ről hajtok meg. Kérdésem, hogy mi lenne a következő lépcsőfok minőségben és/vagy árban? Állítólag nem valami minőségi cucc, legalábbis nagyon lehurrogtak a vezetek nélküli fejhallgató topikban, mindegy is. De azért kíváncsi lennék a véleményetekre.
USB vagy optikai bemenet, jack és RCA kimenet a minimum (hangfalat is szólaltetnék meg rajta, semmi extra Genius SP-HF1250B).Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest