Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz chrisnagy13 #88031 üzenetére
"Van egy file, teszel rá egy plugint, lejátszod, hallod a "javított" zenét. Kérdem én, ugyanazt hallod, mintha asio-val lejátszod plugin nélkül? Ugye nem?
Ha mind a kettőt felveszed, melyik esetben lesz ugyanolyan, mint a kiinduló file? Hát nem a pluginos változat esetében.
Veszteséges lesz a pluginos és felborítod vele a készre kevert zene arányát.
Így már érted?"
Kérdésed többrétű.Tegyük fel, hogy az ADI DAC-oddal bekapcsolsz egy szűrőt és azt digitalizálod, ugyanaz lesz mint az eredeti fájl?
Ugyanúgy nem, mint amikor én a Foobarban VST-t használok.
Nincs különbség, ilyenkor az ADI-val ugyanúgy belenyúlsz a zene szövetébe mint én.
Nem értem mit kritizálsz, amikor ugyanazt csinálod tudatlanul, mint én szándékosan?!
Más.
TMP ANT-hoz nincs ASIO, viszont a NAD D3020-amhoz adott ki a gyártó.
Foobarban, ASIO alatt ugyanúgy működik a DSP lánc, ahogy korábban leírtam WASAPI-val, meg exclusiv módban, nincs különbség.
A szűrőzés digitális térben történik, csak az nem mindegy milyen minőségű szűrőt használsz, erről szólt volna a téma amihez hozzászóltam.
Nem ismerem az ADI Dacod működését, de abban 99%-ig biztos vagyok, hogy a digitális oldalon történik a szűrőzés ( A VST is egy szűrő, csak szólók, mielőtt belekötnél ) , nem pedig az analóg oldalon. Berci
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest