Új hozzászólás Aktív témák

  • Sword

    őstag

    Sziasztok,

    Egy ideje gondolkodom feljebbváltáson, Fiio Q5S+AM3D, Dragonfly Cobalt, Mojo szintről lépnék egyet felfelé (sajnos nem a sokszázezres kategória irányába), mondjuk 200-250 ezer Ft-ig.Várnék a Fiio K7Pro-ra, de úgy néz ki, $800-os árcimkét kap, amit brandben és design-ben mindenképpen erősebb terméktől várnék.
    Sennheiser 660S, és FIIO FH7 amit meghajtanék, PC/USB-n keresztül ellátott DAC AMP-ot keresek. Se hálózatos lejátszó tudás, se BT és a támogatott codec-ek, se a mobilitás nem fontos, sőt utóbbit pont kerülném, mert úgyis csak tönkremegy az akksi a non-stop áramellátottság miatt és folyamatosan meleg (ezért is váltanák főleg).

    Ami mindenképpen érdekel, MQA képes legyen (Tidal-al használom), 4.4mm-es balanced kimenete legyen és ha van tapasztalat, megfelelő hangerő legyen Windows alatt is (Q5S itt elvérzik, csak MQA-val van meg a hangerő)
    Tidal csoportban iFi Zen DAC-ot ajánlották, de szerintem az nem lenne minőségben előrelépés. Tévednék? Most jött még egy tipp, a Zen DAC után egy CAN-t kötni. bár jobb szeretnék egy eszközt az asztalra, de ez így már izgalmasabbnak hangzik :)

    Megköszönöm az ajánlásokat :)

    [ Szerkesztve ]

    The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...

Új hozzászólás Aktív témák