Új hozzászólás Aktív témák

  • kNG

    senior tag

    válasz kNG #80867 üzenetére

    Sziasztok!

    Közben körbejártam a témát, és nem igazán jönnék ki jól, így módosítanék a kérdésemen.

    Milyen Magyarországon is beszerezhető fejhallgató erősítőt ajánlanátok 50e Ft-ig? A cél az lenne, hogy a GSX1000 fejhallgató kimenetét csatlakoztatnám az erősítőhöz, így továbbra is tudnám használni a VSS-t (a GSX 1000 dac-ként funkcionálna, az erősítő pedig remélhetőleg javítana a hangminőségen - leírások szerint a GSX 1000 dac-ja elég jó, az erősítője gyengusz).

    HD559-cel és AD700X-szel használnám a setupot.
    Amit szeretnék, az nagyobb, szellősebb tér, még jobb szeparáció és alapvetően jobb hangminőség (a GSX1000 és a HD559 elég jó párost alkotnak, de biztos vagyok benne, hogy több van még az 559-ben, csakúgy mint az AD700X-ben). Szeretném továbbá, ha lenne headroom későbbi upgradehez (tehát nehezebben hajtható fejhallgatókat is szolgáljon ki az erősítő), továbbá legyen alacsony impedenciájú. Elsősorban zenehallgatásra használnám (TIDAL HiFi - Masters) PC-n, a játék csak másodlagos.

    Az én perverzióm, de csak ASR által mért eszközök érdekelnek (lehetőleg TIER 1).

    Létezik ilyen? Nem kell, hogy új legyen, használt is érdekel, ha szép állapotú, hibamentes, és megfelel a fenti kritériumoknak! Jaj, és a FiiO-t kerülném (az e10k-t körberöhögi a GSX 1000 hangminőségben - zenében is - hiába írnak mindenhol szuperlatívuszokban az e10k-ról, persze nem is egy árkategória).

    Segítségeteket, szakértői véleményeteket előre is köszönöm! :R

    MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)

Új hozzászólás Aktív témák