Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz bkercso #79572 üzenetére

    Ugyebár attól függ, milyen karaktert akarsz az analóg résszel kiszolgálni vagy kompenzálni. A BB-k, a Sabre-k, az AKM-ek jellemző hangkaraktere viszonylag kiszámíthatóan más-más karakter felé visz - vegyesebb a Cirrus Logic...
    Például kb. a PCM17xx-ekkel a legkönnyebb "kedves", "analógos" hangot csinálni úgy, hogy ne feltétlen legyen laidback. Sabre nagyjából ugyebár az ellentéte, tipikusan "digitális". "Látványos" hangot meg az AKM 449x-ekkel tudsz legkönnyebben - talán ár-érték arányt is.
    Aztán nem mindegy ugyebár, hogy milyen szolgáltatást akarsz tőlük felbontásban, fájlkezelésben... versus 1bit/multibit...

    Hangilag én a BB-kkel dolgoznék legszívesebben, de odavenném a PCM1796-ot a listádba. Ha nem kell friss tudás, ott a jó öreg PCM1738 opcionális DSD-vel... Annak ellenére, hogy "elvileg" én a túlmintavételezés és szűrés nélküli multibiteket kultiválnám, de az nem annyira az ár-érték arány területe.

    Amilyen hangú készülékeket te szoktál építeni, ahhoz elvileg jellemzően a BB-k állnak legközelebb, legkönnyebben valószínűleg azokkal dolgoznál - hacsak nem akarsz magadnak forradalmat.

Új hozzászólás Aktív témák