Új hozzászólás Aktív témák

  • mandras81

    senior tag

    válasz bkercso #52050 üzenetére

    Köszi mindenkinek a válaszokat, akkor kicsit konkretizálom a dolgot: ugye pc - sztereo erősítő közé lenne szükségem DAC-ra. Ezt a feladatot eddig egy Harman/ Kardon HD970-es cd lejátszó DAC-ja látta el (AD1955 alapú, ha jól tudom), ami optikai kábelen kapta a jelet.

    Én teljesen elégedett voltam a hangjával, de mivel már cd-t nem hallgatok, ezért eladom a lejátszót, és az árában (25-30e Ft) vennék minőségben legalább ezt a szintet hozó DAC-ot (valószínű nem lesz nehéz). Jelenlegi favorit a Musiland US 01 Mark 2, de persze szeretném kimaxolni a keret erejéig az ár-érték arányt.

    Nem kell nekem csicsa a készüléken, hiszen kb. nem is lesz szem előtt. Fejhallgató erősítő rész egyáltalán nem számít, a felbontás és a mintavételezés sem olyan kegyetlen fontos, hogy minél nagyobb legyen, mert jellemzően cd minőséget hallgatok, de néha beesik egy 24 bit-es vinyl rip.

    (Ha számít esetleg a többi komponens: az erősítő Harman HK970, a hangfalak pedig old school JBL L19-esek.)

    Olvasgattam az ajánlott DAC-okat, csak itt a kimeneteknél kicsit megkavarodtam -ahogy lentebb is látható -, ezért kérném a segítségeteket. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák