Új hozzászólás Aktív témák

  • Honkydoo

    senior tag

    Mivel nálam vendégeskedik egy 2011-es Apple Mac Book Pro, leírom a tapasztalataimat vele kapcsolatban:
    Az OS: Szép, könnyen kézre áll, különösebb gond nincs vele. Talán egy dolgot kivéve. itunes-ban a FLAC nem támogatott.. Gratulálok.. Öröm az ürömben, hogy van ingyenes konverter.
    Hogy szól: Alapvetően jól, VLC-vel nem annyira, de az itunes és talán az Amarra páros egészen tetszetős hangot produkált. Szebben szól mint a daphile, de nem sokkal.
    A hardver: Háát, ez a rész eléggé csalódás volt számomra. Zenét kreálni teljesen alkalmatlan volt ez a modell. Ha bedugtam a saját tápos midi vezérlőt, elkezdett pattogó hangot kiadni a DAC. Egyszerűen használhatatlan volt így. Sőt, néha még a zenehallgatás is meg szakadt pedig minden szám a HDD-n volt. Már kezdtem harver hibára gyanakodni a DAC-ban, de a daphile nem csinál ilyet, szóval valszeg nem hardver hiba. Az időzítés viszont rendben volt. Abletonban 13ms volt alap beállításon. Nekem ez elég lett volna, ha nincs a pattogás.

    Vajon egy újabb MBP is hasonló jelenséget produkálna az Audio GD nfb 5.32 XMOS + az AKAI APC20 midi vezérlő kombóval? Gondolom ki kellene próbálni, de hátha valaki találkozott már hasonlóval.
    Az is igaz, hogy ez a MBP már nem teljesen stabil, ezért nem használja a munkatársam és ezért adta kölcsön. Lehet más modellel semmi gond nem lenne.

    Alapvetően tetszik a MBP de ha a fenti problémákat nem sikerül orvosolni biztos nem veszek ilyet. Köszönöm a kollégámnak, hogy kölcsönadta. Legalább tudom mire figyeljek.

    "Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."

Új hozzászólás Aktív témák