Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz krichd1 #51319 üzenetére

    Hát, lehet. De ott úgy működik a piac, hogy a hifi boltoknak küldenek mintapéldányt a gyártók, mert úgy lehet jól terjeszteni. Sokan járnak ilyen boltokba, egyes helyek kávézóként is üzemelnek, és a sarokban meg lehet hallgatózni.
    De még ha ilyenre nincs is pénzük, tegyük fel, akkor is ott a taobao, meg jd.com, ahol ugye lehetne árulni (még a Xiaomi és árul hivatalosan taobao-n, pedig nekik saját webshopjuk is van), van biztonságos fizetési mód, meg egyáltalán úgy van kialakítva az egész, hogy kényelmes, és kellemes legyen ott vásárolni. Ezzel szemben van egy honlapjuk, amit mintha a 90-es évekből vettek volna, és utalgass netbankból, hát köszi. Kőkorszak.
    Ettől függetlenül lehetnek a vevőkkel kedvesek, muszáj is nekik, különben nem lenne forgalmuk semmi, ha már mindenki mást kizártak.

    Szerintem a DAC1 magasai nem kemények, sőt, inkább meleg hangú cucc. Hangfalakkal és fejessel is. De a HD800S hangján eleve melegítettek egy kicsit, ha jól vettem ki. És még az sem kizárt, hogy valakinek az a hang jönne be, amiben több a magas. A Beyereket is mennyire imádják itt a fórumon, azokban is sok magas szokott lenni.
    Szerintem neked van amúgy magasfóbiád :) amit egy bizonyos mértékig meg tudok érteni, mert én sem szeretem az érces magasakat, de azt hiszem az én fülem nem olyan érzékeny rájuk. Az is zavar, ha nincs megfelelő mennyiségű (és minőségű) magas.

Új hozzászólás Aktív témák