Új hozzászólás Aktív témák

  • b.vr

    őstag

    válasz Mr.Csizmás #6533 üzenetére

    Ez így nem igazán jó kérdés mert nyilván más-más jellegű képeid lesznek. Én elég sokat járok koncertre, az élőzenét is szeretem, plusz a koncertfények is izgalmasak, szóval ahová lehet rendszeresen viszem a gépet is (m43), és a kérdezett Fuji "megfelelője", a 25/1.4 az egyik kedvencem volt (máshol is, koncerten is) viszont általában vittem mellé a 60/2.8-at is (egy mini oldaltáskában (15x10 cm) elfértek géppel együtt) Most a 75/1.8 a kedvencem, mellé a 12-40/2.8 (ez így azért már érezhetően nagyobb) Ha olyan helyre megyek ahol várhatóan úgysem lesz szép a színpadkép, akkor csak a 75öst viszem, egy-egy érdekes részlet mindig van.
    PeCsában eég rég voltam már, oda egyáltalán be engednek vinni komolyabb gépet?

    (#6535) jjeahh: "szerintem az akkor is kevés lehet, ha felengednek a színpadra.." Vagy ponthogy éppen túl _sok_ :) sokszor szerettem volna szélesebb látószöget is (ezt oldja meg most a 12-40) Lenny Kravitz "házi fotósa" rendszeresen használ UWA-t is.
    Ezért kezdtem úgy a válaszom ahogy kezdtem: itt aztán végképp nincs "rossz" látószög, csak persze nem lehet (meg nem is kell) mindennel mindent. Egy fényerős ekv. 50 egy szépen világított koncerten szuper dolog.

    [ Szerkesztve ]

    "Oscar bácsi meg nem gyütt"

Új hozzászólás Aktív témák