Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Stauffenberg #2105 üzenetére

    Af legyen lassabb, bár már a pdaf-es vázak (vagy a jobb mft vázak) sebessége már elég sok mindenre alkalmas.
    Feltételezve hogy főként felfele váltanak, vagy öregebb cuccról, azért az emberek nagyjának nem kell felvágni az ereit hogy mennyivel lassabb egy milc.
    D7100 kit egy tamival, vagyő... legyen D7K 17-55el (vagy amit akarunk) picit gyorsabb, nem tudom a 9 (15) keresztszenzor mennyit dob; de az egy keresztszenzoros teljesítményt ismerem, nem rossz, de azért egyértelmű győztest nem tudnék hirdetni.
    (Mondjuk 18-105/18-200 hasonló volt mint a mostani váz meg a kitobi, 50 1.8G általában gyorsabb volt mint az XF35 - ami a legöregebb, leglassabb üveg, mégis szerintem vállalható). Ahol meg tuti jobb volt egy kicsit a nikon, ott az az igen korrekt af fényének volt leginkább köszönhető.
    X-T1 nem tudom milyen erős fénnyel bír, kíváncsi vagyok, a mostani kicsit erősebb az e-egyesnél, de nem sok (nem elég nagy) a difi.

    Persze ha ezzel keresném a kenyerem _és_ sokszor (gyorsan) mozgó cucc lenne a téma, meggondolnám mi kerül a tatyóba. Annak ellenére, hogy a várakozásaimat felül teljesítette a beltéri lagzis sorozat - de ettől még császár nem lesz kevés fény+mozgás kombinációnál, sőt, néha mozgás nélkül is tud vicces lenni - bár ez az 5100nál is hasonlóan ritkán, de előfordult.
    De pl divat, portré, táj idáig is belefért sokaknak, talán a riport és esküvő is bekerül a lépbe, és akkor kezd szivárogni lassan a komolyabb felhasználókhoz is. Meg persze a főként most jövő profibb üvegekkel is.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák