Új hozzászólás Aktív témák
-
Edina89
újonc
Valaki nem tud segíteni nekem elfelejtettem a freemail fiókom jelszavát????
-
törölt tag
Sziasztok!
Jó rég nem írtatok ide, de megpróbálom!
Szóval van három e-mail címem!
Az egyikben, megtudom nyitni az elküldött leveleket, a kukát, a spam mappát is!
De a beérkezett leveleket nem!
Kommunikációs hiba! (#c0003)
Ezt írja ki, ha megpróbálom kinyitni a beérkezett mappát. Csak fehérség! És ez már kettő napja!
A másik kettő e-mail címem jó, pedig az is freemail-os!
Na most ez mi? Kettő napja várok már... -
greenity
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet a freemail gyorshívóból törölni e-mail címeket?
-
otps
aktív tag
http://prohardver.hu/tema/freemail_jelszotoro_progi_kellene/hsz_1-50.html
Azt írja, téma lezárva, úgyhogy itt.9 év elteltével hasonló problémám van, mint a másik topikban a kollégának. Még azóta is, egyfolytában instabil?
Megváltoztatom a jelszóm, azt írja, OK, kilépek és most se a régivel, se az újjal nem tudok belépni. Jelszóemlékeztetőm nincs, arra nem gondoltam, hogy a Freemail hülyeségére is be kell biztosítsam magam. Ilyenkor mi van?
-
radio11
tag
Sziasztok
valami retkes lengyel az én freemailes cimemről (vagyis feladóként azt feltüntetve) küldi a lengyel nyelvű szemetjét.
Többek között az én cimemre is és napjában vagy hússzor
Mi a kórságot lehetne ellene csinálni? -
GEPESZ66
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #91 üzenetére
Köszönöm!
-
GEPESZ66
veterán
Hol tudom azt beállítani,hogy ha letöltöm a leveleimet az Outlook segítségével, akkor a freemail-ban törlődjönek, ne maradjanak meg?
-
llaszlo
veterán
2-3 napja vadidegen emberek freemail címéről jönnek az átirányított levelek az én email címemre. Főleg iwiw és facebook értesítők, de kaptam már magánlevelezést is.
Pedig nem is vagyok freemail-es.
Ott valami nagyon nagy gebasz van.
Nézzétek át a freemail beállításokat.
És SZABADULJATOK MEG A FREEMAILTŐL!!! -
n00n
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm Freemail-t használ és panaszkodik, hogy rettentő lassú. Ami valljuk be nem meglepő. Viszont annyira panaszkodott, hogy megnéztem a gépét. Valóban nála 10x annyi ideig tart még bejön, böngésző függetlenül. Beírom a webcímet, majd átirányít a belepes.t-online.hu-ra és ott szobrozok több percen át keresztül. Ellenben nálam ez nem jellemző. Szerintetek milyen nyomon lehetne elindulni?
-
Sz_Imre
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám.
Mostanában mikor belépek a fiókomba, akkor mindig ott van egy "reklám üzenet". Kép
Másnál is előfordul? Vagy hogyan lehetne letiltani ezt?Előre is köszönöm a segítséget!
-
dhcodoki
senior tag
Nálam is ugyan ez a gond. Van két fiókom, az egyik működik, a másiknál ugyan ez a hibaüzenet jön elő.. Persze, hogy az utóbbi a fontosabb fiókom..
Outlook-al sem tudom leszívatni, pedig eddig semmi gond nem volt vele. Írtam már a freemail help-ben található címre is, hogy legalább annyit mondjanak, hogy érdemes e várni.. persze válasz semmi..
Nálad is rossz még mindig??? -
The DJ
addikt
Hát akkor ez érdekes... meg nem mondom már hány éve van freemailes fiókom, bár igaz, hogy csak egy darab, de azt viszont szinte minden órában használom és folyamatosan érkeznek rá levelek. Amíg a webes felületén keresztül léptem be nekem is folyamatosan dobott adatbázis hibákat és egyéb változatos üzeneteket, de aztán átpártoltam a Live Mail-re (POP3-ra) és azóta egyszer nem volt gondom vele. Akkor is működött ez a megoldás, amikor weben hibaüzeneteket kaptam. Persze küldeni saját céges SMTP szerverrel küldök leveleket, tehát a freemail nálam csak tároló, de az is csak addig, amíg POP3-al lerántom a leveleket a saját gépemre. No meg azt is meg kell említenem, hogy van egy új üzenet ellenőrző kis programom (PopTray), ami 5 percenként lekéri az új üzeneteket POP3-ról és az is mindig jól működik a freemailes fiókkal.
Lehet csak szerencsém van (ez az első dolog, amiben igen
)
-
-
Napok óta ezt az üzenetet kapom ha be akarok jelentkezni freemailbe böngészőből(Firefox 3.6.8):
A mappák lekérdezése sikertelen. Kérjük, próbáld meg 30 perc múlva! postafiók elérési hiba (#01154)
Másik freemail fiókom pedig tökéletesen működik...
-
Vinca
csendes tag
Hahó! Mi a teendő, ha a freemail blokkolja egy fotó elküldését? Előugrik egy panel: "blokkolás".
Nem én vagyok a felhasználó, barátnőm panaszkodott. Amikor délután nála voltam, egy reggel még blokkolt fotót simán tudtam csatolni - ugyanarra a címre! Két nap múlva ismét jelentkezett a "blokkolás".
Van valami ötletetek?
-
chungee
addikt
Ééééééés... a mainapon. Visszakerült hozzám a fiók
Kedves !
Érvényes jelszavad a mai napon a postafiókodba kiküldtük, mely a megadott szűrőszabályok szerint továbbításra kerülhet az általad beállított címre. A megaditt email cím a xxxgmail.com
Üdvözlettel a [freemail] csapataGYEREKEK! A TOVÁBBÍTÁS BEÁLLÍTÁSA MENTETT MEG
-
chungee
addikt
Sziasztok! Nagy próblémám van, most naon letört vok, nemtok fogalmazni, ezért beillesztem. Amit nehezen megírtam az info@freemail.hu-nak.
Tisztelt Freemail!
Utoljára tegnap (jún.22) délután be tudtam lépni a fiókomba melynek azonosítója: @freemail.hu. Estére már hibás jelszó vagy felhasználónév hibával nem enged be. Mindezt otthonról tettem. Sajnos a jelszóemlékeztető nem működik, pedig emlékezetem nem csal, én beállítottam. Ez a cím (gmail amiről írok) másodlagos vagy továbbítási cím, nem emlékszem pontosan. Elképzelhető, hogy illetéktelen kezekbe került a fiókom? Hogyan, amikor otthon voltam? Otthonról használtam aznap? ESET SMART SECURITY védelmi rendszerem van napi frissítéssel. Nagyon fontos anyagok vannak abban a fiókban, az életem. Kérem segítsenek.
Üdv,
Küldtem a freemail-es fiókomhoz mail-t és az tökéletesen továbbította a gmail fiókomhoz. Nemtom ez jelent-e vmit
Szerintetek télleg baj van
Reggel 7 körül küldtem nekik, eddig semmi válasz
-
-
Fazib
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám a freemail-lel.
Nem tudom átirányítani a leveleimet a digis levelezőmbe, mert ezt a hibaüzit kapom a freemail-től:Szűrőszabályok lekérdezése sikertelen:adatbázis hiba #07941
Szerintetek ez mit jelent???
Köszi, ha tud valaki segíteni.
Ibolya -
Andris_2
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #66 üzenetére
Köszi! Megvan!
-
-
Andris_2
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #64 üzenetére
Helló!
Én is erre gondoltam, de hogyan tud leszedni a tiltólistáról? Én nem találtam meg...
-
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok!
Ha a tesómnak küldök egy levelet a freemail-es címére, akkor mindig ezt kapom vissza:
did 0+0+0
Error on maildir delivery. Message blocked.
A level kezbesitese nem sikerult, a levelet a cimzett blokkolta. (#5.1.5)Mit kell tennie, hogy feloldja a blokkolást?
Köszi!
-
kisninja
őstag
Hi nektek megy ? nekem be sem jön már.
-
Badb0y
addikt
Ilyen hibát kapok:
A mappa lekérdezése sikertelen
postafiók elérési hiba
#00969Valakinek valami ötlet
-
Dilikutya
félisten
Megesik, mint az előbb is, mikor a súgót böngésztem. Átmenetileg weben keresztül használom, és láttam, hogy van ingyenes spamszűrés. Arra próbálok rájönni, egyes leveleket hogyan nyilváníttassak nem-spamnek. Mert bizony elég sok olyan hírlevelet is odadob, amik szükségesek, míg az el*aszott tvn-es regisztrációm miatt érkező értesítéseket nem. A gmail is dob néha olyat a spam mappába, ami nem spam (sőt, még fontos levelet is
), de ott egy kattintással megoldható.
-
legiaap
félisten
Sziasztok!
Nálatok is előfordul, hogy a freemail-t használva felvillan egy kis ablakocska kommunikációs hiba felirattal?
Nagyon idegesítő.
-
Surv
tag
Köszi, hagyd csak. Inkább telenyomok egy blogot valahol, hogy mindenki kerülje el őket. Egy pillanatig azt hittem, hogy az ő érdekük, hogy a szolgáltatásuk működőképes legyen, de az elmúlt egy órában átértékeltem magamban a dolgot. Max. az internetes társadalom megvédése érdekében terjesztem majd mindenhol a problémákat velük kapcsolatban.
Érthetetlen, ők pénzt szednek be a reklámozóktól, de a felhasználók szívnak a ''szolgáltatásokkal''. Az ilyen cégeknek a süllyesztőben a helyük. -
Surv
tag
Klassz
Van gmail-es mailcímem isDe az megy. Igaz nem pop3-ról, hanem webről, de nekem az is kiválóan megfelel.
Egyébként ez a mailgungary csinálta az Egon-t és a többi ismert ingyenes webszolgáltatót is.
Bakker. Rányomtam arra, hogy beérkezett mappa törlése, mert informatikusként feltételeztem, hogy nem egy rendszemappát fogok törölni, hanem annak spammel teli tartalmát erre mi történik? 10 mp múlva van egy teljesen üres mailboxos postafiókom.
Faxa. -
Surv
tag
Nah... jól jártam.
Egy freemail.hu-s fórumban keresem a mailbox.hu elérhetőségét. Sorry.
Egyébként közben nyomoztam. A Mail Hungary Kft elérhetősége nincs sehol feltüntetve, ami mellesleg törvénybe ütköző. Találtam is evvel kapcsolatban egy írást az infomediator.hu-n.
Akkor ezennel köszönettel nem kérem az elérhetőséget, szinte kizárt, hogy valaki innen meg tudná mondani. -
Surv
tag
Izé, izé...
Az még hagyján, de nem is szegény freemail.hu-val van a baj. Ez van, ha sok az ember mailcíme.
Új kérdést teszek fel:
Tudja valaki a www.mailbox.hu rendszer-adminisztrátorának elérhetőségét? Találtam egy kapitális hibát, amit megosztanék vele.
Köszi
Egyébként megosztom veled, mert nem titok és végülis nem feltétlenül biztonsági hiba, bár tény, hogy az illető postaládájának tartalma véletlenül egyetlen gombnyomással megsemmisíthető. Ez kapitális hiba szerinted? Magyarul rányomok valamire és 10 mp múlva már el is tünt az összes kapott, küldött stb. levelem, mappám és még sorolhatnám.
Elnézést a freemailtől, a mailbox a hunyó.
[Szerkesztve] -
Noxy
veterán
Oszt mi az a kapitális hiba?
Találsz 1 kapitális hibát a freemail.hu-n és nem tudsz nekik írni. Ez felettébb fura.
Közvetlen link, még levelet sem kell írnod:[link]
Ha meg levelet akarsz, az e-mail címet itt megtalálod:[link]
Ha meg olyan nagy a baj rögtön telefonálhatsz is, vagy faxohatsz.
[Szerkesztve] -
Surv
tag
Sziasztok,
tudja valaki a freemail rendszer-adminisztrátorainak elérhetőségét? Találtam egy kapitális hibát a freemail.hu-n és gondoltam megosztom velük. -
(Bundás)
addikt
Szűrőkbe be lehet állítani, hogy akármilyen *.com, *.nl helyről kapott E-mailt dobjon vissza?
-
lorcsi
veterán
HOgyan lehet az elküldött levélről visszaiogazolást kérni hogy olvcasta e az illető?
NAGYON FONTOS LENNE!!!! -
csibor
addikt
Pici gond van a freemaillel elküldök 1 mellékletet és nem engedi megnyitni mi lehet a probléma?
-
khalox
őstag
A frissítést mindenképpen ajánlom, akkor is, ha nem oldja meg a problémát (de akár segíthet is).
Gondolkozhatsz valami alternatív megoldásban is: Opera, Mozilla Firefox mindegyik kiváló böngésző, és számos előnyük van az explorerrel szemben.
Még a cookie-k törlését is ki lehet próbálni, azt az előbb elfelejtettem. -
klewy
aktív tag
Megoldhatja -e a dolgot hogyha felrakok egy 6.0-s böngészöt az 5-ös helyett?
-
khalox
őstag
Internet Explorer:
Eszközök->Internetbeállítások->Általános fül
Ideiglenesen letöltöt fájlok -> Fájlok törlése gomb
(Már ha Internet Explorert használsz).
Amúgy a freemail felülete nekem sux. Inkább valami kliensen keresztül érném el a helyedben (Tha Bat!, Pegasus, Thunderbird...), amennyiben ez lehetséges - pl. otthonról. (Ha nem, akkor marad a böngésző).
[Szerkesztve] -
klewy
aktív tag
Hi all!
Kéne egy kis help.
Nem jön be a Frímél, alul azt írja winfos hogy kész, de csak fehér képernyö látszik,a loginhoz nem jutok el.Tegnap még ment!
Mit tegyek fel?VAlami active x-hez vagy Java-s dologhozu van köze?
Hm? -
Toness
őstag
Valaki tudja, hogy lehet-e freemail-en szűrni úgy az email-okat, hogy azt a @ utáni szerint vizsgálja, mert megtámadott valami vírusos sz@rság is minden emil más néven jön de ugyanarról a tartományról?
-
lesaux
veterán
Nem tudjátok véletlenül, hogy a plusz tárhelyet csak magamnak rendelhetem meg, vagy másnak is?
Rendeltem már ilyet kétszer is (legutóbb épp tegnap), de nem emlékszem. -
kíváncsi
őstag
Szia !
Milyen kliense van akinek küldöm? : explorer 6 vagy milyen kliensre gondoltál?
elküdöm neki a teljes címet de a freemailben csak az eleje jelenik meg kéken mint egy hivatkozás
Na mégegyszer magyarul ha eddig rosszul mondtam: úgy szeretném ha freemailben a levélbe beszúrok egy webcímet akkor az egy hivatkozásként jelenjen meg. és ne csak az eleje. milyen jelbe kell rakni?
[Szerkesztve] -
kíváncsi
őstag
heeelp nagyon fontos
-
kíváncsi
őstag
Hi all! segítsetek nekem plz.
Freemailben szeretnék elküldeni levelet és úgy szeretném csinálni hogy úgy jelenjen meg egy webcím mint mikor itt ezt írjuk [L]...[/L]
[Szerkesztve] -
törölt tag
Off
Nem tudod véletlenül, hogy miért nem reagáltál a hozzászólásomra? És azt nem tudod véletlenül, hogy zsinórban miért nem reagál senki mostanában? Fehér karakterrel írnék? Érdekes, én látom mit írtam. De furcsa. Ignorézva vagyok? Mit tettem, nem tudod véletlenül? Torkig vagyok.
On -
localhost
Közösségépítő
Idézet a freemail helpjéből:
http://freemail.hu/fm/help_m#3.7
3.7 Ha van más internetelérésem és POP3 protokollal szeretném letölteni a leveleimet, megtehetem-e?
Igen, ráadásul ilyenkor semmiféle időkorlát nincs, csupán a postafiók mérete nem lehet nagyobb 5 megabyte-nál. (Véleményünk szerint ez bőven elegendő: egy ''komoly'' levelező többheti levelezése sem haladja meg az 1 megabyte-ot.) Ez esetben a csatlakozáshoz használt szolgáltató SMTP szerverét kell beállítani, s csak a POP3 szervernek kell a freemail.hu szervert megadni.
4.1 Hogyan kell beállítani a tárcsázóprogramot és a POP3 levelezőprogramot a modemes (PPP) elérés használatához?
A tárcsázóprogramban a telefonszámot, az azonosítót (loginnév) és a jelszót kell beállítani:
telefonszám: 06 51 301 301, illetve ha ez nem működik, akkor az Axelero adott területi behívószáma
loginnév: azonosító@freemail.hu
jelszó: ........
Figyelem, a loginnév megadása sokak számára szokatlannak tűnhet: általában ebben a rovatban nem a teljes e-mail címet kell megadni, a [freemail] használatakor azonban ez elengedhetetlen. Ha nem a teljes e-mail címét adja meg, a rendszer nem engedi be a szerverre!
A POP3 levelezőprogramban a beérkező levelek letöltését lehetővé tevő POP3 és a kimenő leveleket továbbító SMTP szerver nevét, valamint a postafiók eléréséhez azonosítóját és jelszavát kell megadnia:
SMTP szerver: freemail.hu
POP3 szerver: freemail.hu
postafiók neve: azonosító
jelszó: ........ -
Veron
addikt
Hi all!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi a freemail-nél az SMTP és a POP+ server, mert én nem találom!
Új hozzászólás Aktív témák
- PC játékok 2500Ft/db
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest