- [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Adguard fizetős applikáció Windowsra és okostelefonokra, táblagépekre!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Samsung i900
Rom: i900DXID1/OMNIAElég nehéz vele jó képet lőni. Most elég sok beállítást próbálgattam, mert volt időm.
Mutatom mik lettek az eredmények (hogy melyiknél milyen beállítást használtam, nem jegyeztem meg):
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Viszont egy valamire rájöttem. Ha valaki fotózáskor az SCN beállításközt babrál, akkor az összes többi beállítása elszáll. Értem ez alatt, ha pl. valaki beállított egy ISO értéket, meg hogy napsütéses, meg mátrixra rakta a meteringet és az SCN-t átállította akkor ezek utána vissza állnak az eredetibe.
Véleményem szerint inkább ezekkel az állítgatásokkal jár jobban az ember, mintha csak az SCN-t babrálná.How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xia Rmi Note 13 PRO DS 5G 256GB, kék
- Apple iPhone.16 128GB Ultramarine
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 14 PRO 128GB gyári független szép állapotban GARANCIA: 1hónap DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest