- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Már csak a harmadik Kínában az Apple
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen routert?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz Tutyimutyi #49 üzenetére
Van.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
junior tag
Ennek a https filtering izének van értelme?
-
Érdemes kipróbálni az Adguard DNS szolgáltatását.
Nem az ingyenes, hanem az előfizetéses változatot.
Ezt egy rövid regisztráció után megtehető. Havi lekérdezési limittel használható. A limit elég alacsony, de kipróbálni elég.Az ingyeneshez képest előny a magasabb prioritás. illetve a saját dns szerver szabályozhatósága.
Routeren beállítva, azok az eszközök is védettebbek, amikre az app nem telepíthető közvetlenül.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Crvsh3R
senior tag
válasz Hieronymus #43 üzenetére
Mind1, így is megérte, csak nem szeretem a sumákolást és még egy online vásárlásomnál sem jártam így, holott már több ezer tranzakción túlvagyok. Legacy premium lifetime licenszt cseréltem le (6 eszközös, 3 PC + 3 mobileszköz). Így most 9 eszközös családim van és szabadon rakható akármelyik eszközre. A régit még itt vettem PH topicban. Szerencsére AdGuard kulcs menüből továbbadható legálisan, korrektek.
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Nos felraktam a SmartTube-ot.😊
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Sanya
nagyúr
mobilra brave böngésző
tévére smarttube (nem, nem kell begépelni a jelszavunkat)
asztali gépre firefox + ublock
ha van NAS-od x64_86 CPU-val, akkor dockerben adblock home, ami ugyanazt tudja, mint a prémium.[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
-
Crvsh3R
senior tag
válasz Hieronymus #41 üzenetére
A fenti Stacksocial akciós oldalról. Ott kitölthető a profilban, hogy a vásárlásoknál milyen címmel "dolgozzon" (szállítás, számlázás, stb.).
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
-
Crvsh3R
senior tag
válasz Viktor0610 #39 üzenetére
Igen, illetve a célország adott volt, mert a címadatok ki vannak töltve az oldalon.
-
MODERÁTOR
válasz Hieronymus #38 üzenetére
Nem az összeg a baj, ha jól értem, hanem az, hogy nem írta az oldal a plusz ÁFA tényét.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
-
Az kemény.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Crvsh3R
senior tag
Én ma megvettem innen a legacy license kiváltására.
Nem egy korrekt banda. Miután kifizettem a PayPal-el és beaktiváltam mondom ránézek a banki appban a levonásra. Erre látom, hogy miután levonták a $15.97-et PayPal-el még megterheltek $4.30-al TAX jogcímen. Ez a checkoutnál nem volt feltüntetve, hogy az ár nem tartalmazza az ÁFÁT...Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
moma
őstag
Ez nem lassít amúgy az eszközön, hogy mindig fut a háttérben és mindent figyel?
Telefon appoknál a reklám szűrés esetleg azt tudja, hogy ne legyen, hogy pl ingyenesben minden játék után meg kell nézni egy reklámot? Ez mondjuk nagy előny lehetne.
we all deserve a bit of luck.
-
MODERÁTOR
A lapcsalád reklámblokkolása tiltott téma!
Xiaomi 13T
-
válasz Tutyimutyi #32 üzenetére
Ezt itt jobb nem feszegetni, mert hamar záróra lesz. 🤣
-
junior tag
-
válasz Tutyimutyi #30 üzenetére
Ha nem fut vagy a kivételek között van akkor nem. Egyébként...
Nálad nem fut. Nincs ott az ikonja. DNS?[ Szerkesztve ]
-
junior tag
A PH-n nem fogja meg
-
válasz fogselyem #28 üzenetére
-
válasz fogselyem #23 üzenetére
Te egy nagyon komoly érv vagy az S24 FE NEM vásárlása mellett!
-
válasz Sweet Lou 6 #25 üzenetére
Jaja, ez is impozáns:
-
Sweet Lou 6
addikt
Én évek óta használom több platformon, az egyedüli hiányosság, hogy Linuxra nincsen (legalábbis desktop verzió, csak az AdGuard Home, ami egy PiHole alternatíva).
sweetlou6.wordpress.com
-
fogselyem
senior tag
válasz GoodSpeed #21 üzenetére
Battya!
Ugye NEM vettel S24 FEt!
Bementem a Polus Centerbe itt a Nagy Faluban (Budapest) es rarakattam vmi ocska uveget harom ezer penzert.
Nem igenylem a szipi-szupi meretre vagott, vagy (gyasz) keretes uveget zenes felarert, eleg nekem ha fedi a kijelzot oszt jol van.
Jo ez ide videkre kabat ala, Pesten meg ugyse nezik.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Gábor90!
csendes tag
A magam részéről elvből nem használok Chrome-ot, szóval pont letojom, mint mókol a manifest v3-mal, youtube-ot PC-n Freetube-on nézem, telefonon NewPipe, reklámszűrés oda is megoldva, egyébként hálózat szinten meg megy a Pi-Hole. Amire meg ezek sem jók, AdBlock Plus és noScript kombóval ki lehet fingatni a maradékot.
-
válasz fogselyem #20 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
fogselyem
senior tag
válasz patex1983 #18 üzenetére
Sose értettem ezeket a lifetime mókus vakításokat.
Főleg egy adblocknál amiből van n+1 alternatíva.
Beállítások -> Kapcsolat és megosztás -> Privát DNS -> A privát DNS - szolgáltató hosztneve , ide bírod,hogy : dns.adguard.com
Tadáááá rendszerszintű adblock ingyen.Én ezt nem használom, néha kell, hogy lássam a reklámokat ha pl.: valamit keresek a neten.
Chromeba:
Beállítások / Adavtvédelem és biztonság / Biztonságos DNS használata / bekapcsolod / Másik szolgáltató választása és beírod, hogy: https://dns.adguard-dns.com/dns-query
Tadáááá adblock ingyen.
Használom, de van vele probléma ha valamit keresek a neten.[ Szerkesztve ]
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Egyetértek, az AdGuard dns mindent szűr, appokban is. Néha tud meglepetést okozni, mert reklám nélkül pár app használhatatlanná válik. pl.Yazio kalória számláló Minden étkezés beírása után kifagy, mert ott menne a reklám.
YouTube- ra meg ott a NewPipe, telefonon kitűnően működik még mindig. Pc-re AdBlock a YouTube működik Chrome-on még.
Megér-e 31$-t a reklám blokk? Amíg az ingyen is megy, addig nem<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
fogselyem
senior tag
Báttya!
Az lifetime azaz örökre annyit jelent, hogy:
- megszűnik a cég akkor se pénz, se posztó.
- meghal az előfizető, az előfizetés öröklődik.
- amíg létezik az ismert univerzum addig az Adguard is működik.
- ha megszűnik a cég az ismert univerzum is megsemmisül.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
válasz patex1983 #15 üzenetére
Ha leszámolunk mindent is marad 8-10$
-
válasz Viktor0610 #12 üzenetére
+1
-
MODERÁTOR
-
Tudom, át kell küldeni YouTube appból megosztással Adguard-ba, és még a felbontás sem lehet állítani semmilyen irányba. Egyébként én sem használom pont emiatt, de ettől még kipróbáltam több alkalommal is, és nem volt reklám. Viszont én azért nem használom, mert szeretem látni, vagy tudni, hogy milyen felbontással jön a Stream.
Szerk, de viszont PC-kiszedi a YouTube reklámot simán, mindenféle rituálé nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
[ Szerkesztve ]
-
Ezt neked kell magadnak eldönteni, nekem megért 31$-t 4 gépre és örökre.
Ezzel még frissítettem:11. A Google a Chrome-ban a Manifest V3-mal nagyon megnehezíti a böngészőbe beépülő reklámblokkolók használatát.
-
patex1983
őstag
Szóval akkor az egyedüli előnye az ingyenesen használható dns címhez képest, hogy YouTube-on is szűr (még most éppen szűr, ismerjük a YouTube-ot, kézzel-lábbal azon van, hogy kiiktassa a reklámblokkolókat, szóval csak idő kérdése az AdGuard is)....
Valahogy ez nekem nem ér meg plusz kiadást.Szerk.: a dns beállítás is szűr app-okon belüli reklámokat.
[ Szerkesztve ]
X
-
Máshol sem ilyen hatásfokkal szűr. Sőt az appokból főleg nem szedi ki a reklámokat.
Például,az nem szedi ki a reklámot YouTube alól.
Az Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd vagy az LG okostévén megy a reklám. Fire TV Stickre még nem láttam senkinek sem feltéve. Amúgy lenne a SmartTube de ilyen kis harmadik fél által fejlesztett appoknak nem akarom bepötyögni a jelszavamat.**Funkciók**: Az ingyenes AdGuard DNS alapvető hirdetések blokkolását és alapvető adatvédelmet biztosítja. A fizetős AdGuard kliens programban további funkciók érhetőek el, mint például a DNS-szűrés, a nyomkövetési védelem, és a felhasználói scriptek támogatása[](https://www.reddit.com/r/Adguard/comments/do1lw7/adguard_app_vs_adguard_dns/ "1").
2. **Korlátozások**: Az ingyenes verzió néhány korlátozást tartalmaz, például a hirdetések blokkolását csak bizonyos alkalmazásokban és böngészőkben. A fizetős verzió teljes hálózati szintű védelmet kínál, és nem tartalmaz ilyen korlátozásokat[](https://www.reddit.com/r/Adguard/comments/do1lw7/adguard_app_vs_adguard_dns/ "1").
3. **Támogatás**: A fizetős verzió jobb támogatást és frissítéseket kínál, ami segít a legújabb fenyegetések elleni védekezésben[](https://www.reddit.com/r/Adguard/comments/do1lw7/adguard_app_vs_adguard_dns/ "1").
4. **Adatkapacitás**: Ha az AdGuard VPN-t használja, az ingyenes verzió korlátozza az adatkapacitást (például 3 GB havonta), míg a fizetős verzió nem tartalmaz ilyen korlátozásokat[](https://www.reddit.com/r/Adguard/comments/do1lw7/adguard_app_vs_adguard_dns/ "1").
[ Szerkesztve ]
-
patex1983
őstag
Az ingyenesen használható AdGuard dns-hez képest ez milyen valós előnyt jelentene?
A statisztika, meg multidevice és a többi kényelmi funkció nekem lényegtelen, mindenhol be tudom állítani a dns-t és ezt is csak egyszer kell.
A dns szintén eszköz szinten szűri a reklámokat, igaz youtube -on nem, de az szintén pont nem nagyon hat meg.X
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bitcoin topic
- Politikai mémek
- Nyaralás topik
- Már csak a harmadik Kínában az Apple
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !!! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Black Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ROG Strix G513QM 15.6" FHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P15v Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar