-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Milyen készüléket használsz?
Mert valamelyikben alapban benn van a kijelző forgatás.
Ha sima zárt oprendszerű és nincs beépítbe "gírosz" akkor nem lehet azon segíteni, ha Symbian, akkor ha jó emléxem valami Rotate nevezetű progi forgat. Winmobilnál pedig az spb pocket plus tud forgatni.
De ezek bárhol elforgatják a kijelzőt nem csak a képeknél.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
ludsimon
veterán
Tűzijátékra fog valaki menni lefényképezni mobillal? Vagy videót?
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Köszönöm Nektek!!
Már kezdtem megijedni, hogy én vakultam meg.
eastsider:
Szerintem a telefonokat egyáltalán nem szabad a felsőbb kategóriás DSLR fényképezőkkel összehasonlítani.
Mindenki tudja, hogy egy mai korszerű kis 20k-s kompakt fényképezőgép is simán leveri.Más:
Mikor letten én őstag?
Ha így megy karácsonyra PH! kedvence leszek.[ Szerkesztve ]
undefined
-
eastsider
nagyúr
válasz littlebrandy #4814 üzenetére
virágot nem szemből fényképezünk csak annyi. idétlenül néz ki+ ha ránézel egy virágra egyből ilyen szemszögből látszik... úgy kell megfogni egy virágot, hogy ne hétközbapi legyen a szemszög
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
N79:
A Hősök terén osztogatták, pár órával ezelőtt. Nagyon finom édes a víz. De jó lenne Budapesten ilyen jó víz folyna a csapból, nem kellene ásványvizet vennünk.
Elforgatott, átméretezett verzió, az olvashatóság kedvéért:
Tudom, én voltam megint a béna. Le kellett volna először 'csapolni' belőle a vizet, hogy mindenhol jó legyen a fókuszálás.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
feka007
veterán
N85, éjszakai mód, vaku, 3m full sötét [link]
-
.bableWes
őstag
-
.bableWes
őstag
iso100, wb=napos, LG secret
izgett, mozgott, de elkaptam [link]
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
.bableWes
őstag
friss még forro full auto, LG secret
az éggel egyszerüen nem tudok mit kezdeni, folyton CA-s lesz a bal felsö sarokba meg elszinezödött az ég 1 kicsit. tökéletes fényviszonyok voltak. ennyit tud a Secret. nállam
házunk[ Szerkesztve ]
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
jooker82
nagyúr
válasz .bableWes #4828 üzenetére
Mindenesetre, szerintem a secret csinálja az lg telefonok közül a legjobb képet,ez a meglátásom.Bár az arena is vetekszik vele.
Majd ide is dobhatnátok fel pár képet,a secret topicba,ha valaki esetleg venni akar ilyen telot,győződjön meg a képek minőségéről.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
.bableWes
őstag
válasz feka007 #4829 üzenetére
hát igen, ez a zavaro csak. lehet, hogy hibás a telo gyárilag? mert vtwonak nincs benne semmi elszinezödés igez az 1 méhecske. lehetne élesebb, csak bogár, repül, mozog
vtwo: szép lett. szép kék
ludsimon: engem is ez zavar. élességre, szinekre is megvan, f@sza, csak az ég lilul.
jooker82: ha nem lilulna a secret, akkor tényleg. jo képek!
[ Szerkesztve ]
-
.bableWes
őstag
itt nincs elszinezödés [link]
-
ludsimon
veterán
válasz .bableWes #4838 üzenetére
Nekem amilyen tökéletesség mániám van biztos az első nap vittem volna vissza és hozzájuk csapdosom, hogy cseréljék ki.
Addig nem nyugodtam volna, amíg ilyen, ha meg mind ilyen, akkor meg visszakértem volna a pénzemet.Ha megfizetem az árát, elvárom, hogy tökéleteset kapjak. Nem lopom én a pénzt, hogy hetente cserélgessem a telefonokat. Csak 2 havonta.
Na jó, amíg nem jön ki jobb telefon az N79-nél, addig tutira nem fogom lecserélni. Eszméletlen gyors, és marha jó képeket csinál. A fényképező reteszt is mikor elhúzom, 2 mp alatt, majdnem azonnal lehet vele fényképezni. N82 sokkal lassabb volt.undefined
-
nokia párti
őstag
Itt is egy brutál kép csak N82-vel.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest