Új hozzászólás Aktív témák

  • BobTail

    őstag

    válasz Quasi_modo #25730 üzenetére

    Egyrészt azért, mert nem teljesen zoomoltam rá, másrészt meg nem csak kivágja, de élesít is az 5MP-es változaton a szoftver. Csak 5MP vagy 5MP + 34MP-es mód van.

    (#25664) KSparrow, köszönöm!
    (#25665) Blyan, a tudatosan/gondosan készített képek máshol lesznek megosztva először :)
    (#25666) lkristóf, köszönöm! Igen, ezt én is láttam, és ez inspirált arra, hogy én is csináljak egy ilyen képet :)
    (#25667) SymbianOS, igen minőségben (normális fényviszonyok között) nagyon kicsit rosszabbul teljesít a 808-nál, de nem is teljesen egyforma a kettő (808-nál kisebb szenzor, de nagyobb rekesz). Én összegészében meg vagyok vele elégedve, számomra a manuális záridő és fókusz hasznosabb a kontraszt/élesség/élénkség beállításoknál, de hiányolom az ISO50-t, az időköz/önkioldó/sorozatmódot (bár ProShot-ban ezek megvannak), és a menthető beállításprofilok is jól jönnének néha.
    A támogatottságtól nem félek, N9 és 808 után nem lehet okom panaszkodni erre a 3 évre, főleg hogy most kicsit begyorsult a fejlesztés. 3 év alatt még nagyon sok minden fog változni szerintem ezen és a többi WP8-as telefonon.
    (#25675) Quasi_modo, nem lehet visszavenni az élességből. A teljes felbontású képen nincsen szoftveres élesítés, mint az 5MP-esen, de a telefonon az elmentett képeken mindig van élesítés, ha van zoom, ha nincs. A nyers (nem élesített) képet csak PC-n lehet elérni.

Új hozzászólás Aktív témák