Aktív témák

  • IreN!CuS

    őstag

    válasz rocket #32971 üzenetére

    "szezon legunalmasabb versenyei altalaban nalunk vannak, emiatt kell konyorogni az esoert"

    Azért a dög unalmas jelzőt lehet rá aggatni,de itt legalább voltak jó futamok avattak ezen a pályán VB-t a mostani versenynaptárban az egyik legrégebbi tradicionális verseny helyszín.Talán még 3-4 pálya van ami ennyi futamot rendezhetett "hiányzás nélkül" ami nem kis szó főleg mostani viszonylatban.
    Mellesleg Bahreinben vagy Szingapúrban,Valencia,Abu Dhabi de még Barcelona -csak néhány példa,és nem tudjuk Korea mit fog produkálni száraz körülmények mellett illetve ott van az Indiai pálya is- is bőven idesorolható,mikor volt jó izgalmas verseny?Szóval a Hring hidd el nem az utolsó helyen áll az unalom mércében.
    Gokart pálya igen,de még is szeretik a versenyzők ami talán a legfontosabb.A lelátok nem szoktak üresek lenni -igaz nem is telt ház,ami nem a pálya hibája hanem a bérezés hibája,de ez már politika úgyhogy hagyjuk is- mint például Kínában,vagy Törökországban pedig aztán ott van modern pálya mire mennek vele :U

    Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

Aktív témák