Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #33851 üzenetére
Micsoda tiszteletkörök...
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
joi29
őstag
válasz TESCO-Zsömle #33853 üzenetére
Egyenlőre...
-
Motion_Blur
félisten
Pontosan 5 éve történt: [link]
2006. augusztus 25.
Sebastian Vettel lett a világ legfiatalabb olyan versenyzője, aki Formula 1-es autóba ült, miután a BMW-Sauber autóját tesztelhette a Török Nagydíj pénteki szabadedzésén. Vettel megfutotta a nap leggyorsabb körét 1:28.091-el, amit 19 évesen és 53 naposan ért el.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #33856 üzenetére
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #33858 üzenetére
Én viszont találtam Alguersuari-ról! Pont 2 éve és egy hónapja lett a legfiatalabb versenyző aki részt vehetett hivatalos kvalifikációs edzésen.
-
Motion_Blur
félisten
Friss képek a pályáról: [link]
-
proof88
addikt
válasz Motion_Blur #33860 üzenetére
fura nekem ez a sárga-piros festés ... nem spanyolországban vagyunk
-
SpongyaBob
veterán
-
addikt
válasz SpongyaBob #33862 üzenetére
Schumán
-
proof88
addikt
válasz Motion_Blur #33864 üzenetére
én mondjuk a Pirellire gondoltam, annak is sárga-piros... de szerintem ehhez a pályához ezek a színek nem valóak!
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Tud valaki streamet a szabadedzéshez?
-
ToBeY
nagyúr
thx
-
Mastre
tag
-
ToBeY
nagyúr
Mint ha esne Spa-ban.Remélem a versenyen is fog,és látunk majd egy izgi futamot
-
IreN!CuS
őstag
válasz Motion_Blur #33874 üzenetére
Időben elindult az eső tánc,remélem lesz egy ilyen kis nyári zápor vasárnap is
X3B6O0X [link] ezért van rá esély.
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz IreN!CuS #33875 üzenetére
Nem lesz sajnos
Egyébként én vasárnap sokat fogom a fejemet a falba verni...
Képzeljük el Czollnert, aki megzavarodik a majdnem ugyanolyan Schumacher-Rosberg sisakok közt:
-Ééééés Schumacher! Vagy Rosberg? Nem ez Schumacher (Háttérből szólnak, hogy ez Perez ) Nem, mégiscsak Rosberg Vagy Schumi?...
5 perc múlva
...Elnézést kérek, Perezt láthattuk a képernyőn...
Szerk: Háát, az a 0,2mm kb. annyit tesz, hogy még az intereket sem teszik föl, de azért csúszkálnak. Mint a Hungaroringen a verseny közepénél.
[ Szerkesztve ]
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
ToBeY
nagyúr
válasz Motion_Blur #33874 üzenetére
Akkor még csak csöpörgött most már durván rákezdett.
-
Motion_Blur
félisten
Lehet valami pontosabbat tudni erről a Button féle DRS-re fejlesztett hátsó szárnyról?
-
IreN!CuS
őstag
Senna megoldotta
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Motion_Blur
félisten
-
Haart
addikt
válasz Motion_Blur #33881 üzenetére
Az hagyján de ő vezette a helikoptert is orsózva meg backflip-elve Tud valamit a csávó.
-
Pá
addikt
Valaki pls adjon egy linket.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz Motion_Blur #33885 üzenetére
Sajnos ez nálam nem megy.
Szektoridőkből úgy látom, Schumi nagyon megy a felszáradó pályán, főleg az első szektorban, ami azt jelenti, hogy bátor.
[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Motion_Blur
félisten
Eléggé úgy néz ki hogy egy esetleges száraz versenyre nem tudnak se ma se holnap szimulációt végezni.
-
kpal
nagyúr
Na lehet le sem fekszek alig várom már hogy kezdődjön .
-
moddingR
aktív tag
-
werszomjas
addikt
válasz moddingR #33896 üzenetére
Na ennek is csak a szája jár, ha annyira nem érzi jól magát a csapatnál meg 2. számú pilóta, meg sír folyamatosan, akkor mér nem jön el?
Ja hogy a mezőny legjobb autójában ülhet? Ha kiszáll nem biztos hogy lenne helye máshol?
Vagy arra számít 2012-ben ő lehet a VB?
[ Szerkesztve ]
üdv
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz werszomjas #33898 üzenetére
Oszt mégis hova menne?
Ferrari - Tele
McLaren - Tele
Mercedes GP - Tele
Talán a Renault-hoz mehetne Kubica helyére, de ha minden jól megy, oda maga Kubica fog visszaülni...Annál lejjebb meg már nem versenyképes...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
McCartman
őstag
válasz TESCO-Zsömle #33899 üzenetére
esetleg amikor jövőre lejár Massa szerződése..
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest