Aktív témák

  • hunnylander

    őstag

    válasz lenox #22759 üzenetére

    Annyit jegyeztem csak meg, hogy szakado esoben csokken a motorok teljesitmenye (szvsz). Szerintem ebben meg mindig igazam van. Ennyi. Lehet, hogy a csokkenhet szo 'pontosabb' lenne de nem erdekel. Ha nem ertesz velem ebben, vagy hulyenek tartasz, nem erdekel. Senki sem tevedhetetlen. En megbizhato forras alapjan tettem meg az en egyszeru es egyugyu kijelentesemet es nem is fuztem hozza felesleges egyenleteket es eszmefuttatasokat. Ugyanezen vizsgalati eredmenyek alapjan korrigaljak a repulogepmotorok teljesitmenyet is. Ha arra jo, akkor az en artatlan kijelentesemre is jo lehetett.

    Csak mert olyan dedos kijelenteseket ejtesz meg rolam, hogy az osszes szakmai jellegu kijelentesem valotlan hulyeseg, ettol meg nam valik azza.

    En is mondhatnam, hogy te itt eddig csak vagdalkoztal. Wildrain ugyanazt a kijelentest tette a motorteljesitmenyrol, mint en. Miert nem obele kotottel bele a hulye szorszalhasogatasoddal, o elobb mondta ki. Ja, hogy o nem egy hulye mclarenes Hamilton szurkolo? Szalljal magadba es szalljal le rolam! Olyan undoritoan bekepzelt alaknak tunsz, mint az avatarod. Nomen est omen, nem veletlenul azt valasztottad.

    www.HunnyF1.com

Aktív témák