-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Promítiusz bővítések végignézve. Eléggé adja, a 10-11-12 kimaradt jelenet, az engineer-es alternatív jelenet és a záró jelenet alternatívája is szerintem hozzátesz egy kicsit. Talán ezekkel kerekebb lett volna, dögöljön meg Damon Lindelof
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Zirowe
nagyúr
Prometheus extrák kipipálva.
Nem tett hozzá semmi pluszt, illetve kiderült, hogy a kommentátor egy ritka bárgyú ember (kb minden második mondata: another cool shot).
Felejthető, silány film, amitől az alkotói el vannak ájulva.
Legyenek, de akkor meg inkább ne adták volna ki.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
gordonfreemN
addikt
válasz gordonfreemN #6401 üzenetére
Mondjuk aki szornyes filmre szamitott es csalodas volt az eredeti annak ez semmit nem szamit mar. Ez teny.
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Devid_81
félisten
válasz ludsimon #6407 üzenetére
Sajnos nem igen lehetne rola elmondani azt amit a Matrixrol.
A matrixot ha nem ertetted (pl en) akkor meg akartad nezni azonnal ujra, hogy megertsd, ebben nem volt mi megfogjon, nem mondom, hogy nem akarom majd megnezni ujra, de nem ez lesz az elso es legfontosabb dolog az eletemben...kb ha eszembe jut megnezem....
-
Jhonny06
veterán
Prometheus (2012)
BD50Igazából utálom a sci-fiket, az Alien sorozatból egyet se láttam, nem is nagyon érdekel. Ez viszont tetszett. Brutális látványvilág, szerintem a sztori is rendbe volt, kellően ijesztő és érdekes. 7/10.
-
Jhonny06
veterán
válasz abridabri #6410 üzenetére
Nem tudom, talán azért, mert nagyon sok gagyi van a piacon és mivel nem érdekel a téma, a jókat sem ismerem. Meg valahogy ez a futurisztikus világ nem nekem való. Amúgy nem korlátozom le műfaj szerint a filmeket, amit nézek, talán ez az egyetlen, ahol szkeptikus vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Jhonny06 #6412 üzenetére
kevés sci-fi van, mert réteg igény. ennek megfelelően kisebb is a választék, kevesebb az igazán kimagasló alkotás, teljesen mindegy, hogy milyen okból, legyen látvány, képi, izgalom, vagy realitás. promi sem hibátlan, messze nem az. mégis jól esett megint megnézni, látvány az most is csillagos ötöt.
utóbbi évek legjobb sci-fi filmje nálam továbbra is torony magasan a district-9 és a start terk reboot....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Viszlát
addikt
válasz Devid_81 #6400 üzenetére
Talan azert mert a Matrixban volt min gondolkodni, ebben meg max az idoutazassal kapcsolatos logikatlansagokon lehet elmelkedni, mert egyebkent a sztori gyokketto szintu, mikozben erezhetoen nagyon nagyot akarnak mondani, de nem sikerul. Tipikusan az a film, ami az elso heten rengeteg nezot vonz a mozikba az ugyes marketing miatt, aztan szep csondben eltunik a sullyesztoben...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
ludsimon
veterán
Mivel nem tudok edzeni menni (kedd óta valami vírus lappang és nem akar gyógyulni ) ezért én filmhétvégét csinálok, bepótolom amit nem láttam mostanában.
undefined
-
Devid_81
félisten
válasz Viszlát #6414 üzenetére
Jaja, ez igy van!
Szerintem az imdb pontozas, mihelyt lemennek a "fizetett kattintgatok", befog allni ugy 5 talan 5.5 kornyekere, tobbet ez a film sokszori nekifutasra sem er.
Sajnalom nagyon, mert magat a stilust nagyon szeretem, de ugy fest az alap maradt a Back to the future, e film ota nem kaptunk erdemben sok jot.
Talan meg a The Time Traveler's Wife, es a The Butterfly Effect 1, es a Donnie Darko volt olyan amire azt mondom, egeszen eheto volt a temaban...nagyon tobb nem jut eszembe.[ Szerkesztve ]
...
-
veterán
Looper a jövő gyilkosa
3/10. Sajnálom azt a kidobott 2500ft-ot amit ráköltöttem kólával meg pop corn-al együtt. Egyszerűen vagy nekem van nehéz felfogásom vagy nem is tudom. De úgyláttam a moziban hogy a többiek se tudták hova tenni ezt a filmet.
SPOILER Azt nem értettem hogy amikor a jövőbeli énjét kell megölnie a bezárónak, akkor ugye ezt megteszi és 30 évig élvezheti az életét utána. Ezt páran meg is tették. Viszont a végén a csávó amikor szíven lövi magát, eltűnik a jövőbeli énje azonnal. Viszont amikor a többi bezáró megöli a jövőbeli énjüket akkor nem halnak meg, hanem további 30 évig élvezik az életüket. Akkor most ez hogy van? SPOILER
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Zirowe
nagyúr
válasz jozsi252 #6417 üzenetére
Spoiler
Nem értem a problémádat: a fiatalabbak ölik meg az öregeket, a végén meg a fiatal önmagát.
Ha fiatalon meghal, akkor nem létezhet a jövőben.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
adalbert1
veterán
válasz Jhonny06 #6409 üzenetére
Ha tetszett, akkor szerintem nézz rá nyugodtan az Alien 1-2-re.
Egyetértek, pár ritka kivételtől eltekintve (nagyrészt régebbi filmek, amiknek tetszett gyerekkoromban a szinkronja) én is mindent eredeti nyelven nézek (volt hogy portugál hanggal és angol felirattal néztem valamit ). Igaz, ez a téma már szerintem legalább huszadjára jött elő a topicban. -
ludsimon
veterán
Dragonball - Evolúció (2009) 720p hundub
Semmit nem veszítettem azzal, hogy eddig nem néztem meg.
Kegyetlen gagyi film.
Tinédzsereknek való agymosás, hülye béna jelenetekkel. Borzalom volt. A vége még rosszabb.3/10 - kizárólag az Adobe After Effect miatt.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Peti78
őstag
Hali, erre valaki?
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Tudnátok valami olyan film címeket mondani ami még nem jelent meg szinkronosan, de már "jó minőségben" van a "videótékában"!?
Jöhet mindenféle... igazából unatkozom és a szinkronos idei filmeket kb mind láttam...Köszi.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
PazsitZ
addikt
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
törölt tag
Prometheus
Egyáltalán nem vagyok tőle elájulva...Oké, szép a látványvilág és jó a hangkeverés, de ha eltekintek a csalódottságomtól és a hibáktól, akkor is csak egy középszerű sci-fi, új látványvilággal megvalósítva.
Sőt, sajnálom, hogy egyáltalán ennek az alkotásnak köze van az Alien Saga-hoz...Voltak részek, amiket élveztem, voltak részek, amiknél csak fogtam a fejem, nem tudom egyelőre hová tenni a filmet.
Azt meg végképp nem értem, hogy sok embernek miért volt milliónyi kérdése? Vagy hogy mit nem értettek? -
ludsimon
veterán
undefined
-
gyuromoj
veterán
Prometheus
1-2 éve néztem meg először az összes Alien filmet. Ez is bejött, de volt pár dolog amit nem igazán értettem. Most ezekbe nem megyek bele. Látvány és a hangok korrektek voltak. Színészek közül Michael Fassbender jól hozta az androidot. Az extrákat is meg fogom nézni, ha lesznek hozzá feliratok, sajnos nem vagyok nagy angolos, hallás után nem igazán megy még. Esetleg angol felirattal megérteném valamennyire. Folytatás jöhet, mert kíváncsi vagyok hogy hozzák össze az Alien-el.
7/10
Igaz hogy október közepe fele kiadnak belőle egy olyan verziót amin több extra lesz mint a mostanin?
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
littlelion21
addikt
The Cold Light of Day [2012]
Időpocsékolás.
20%
-
Eagle16
addikt
Mostanában néztem:
Szeretem a sci-fit, de az egész filmben Guy Pearce ért valamennyit, meg a két rosszfiú...
A CGI nevetséges, a történet pedig unalmas, kiszámítható volt. Röviden időpocsékolásnak éreztem az egész 95 percet. 3/10Snow White and the Huntsman / Hófehér és a vadász
Szép látvány, Charlize Theron és Thor Sajnos fél óra után ez is untatott.
Kristen Stewart hősies beszédén meg végig röhögtem mert ez jutott eszembe
[link]Egynek elment, de ha kihagytam volna akkor sem veszítek semmit...5/10
Extremely Loud & Incredibly Close / Rém hangosan és irtó közel
Jó lett volna ha a főszereplő gyermek nem lett volna rohadt idegesítő...csak miatta többször is gondolkodtam rajta hogy nem nézem végig, de végülis kibírtam a több mint 2 órát (jesszus...) Maga a történet érdekes volt amúgy, de egyszerűen túl hosszú volt egy ilyen gyerekszereplővel. 5/10
Men in Black 3 / Sötét zsaruk 3
Sajnos közel sem olyan jó mint az első rész volt, másodikhoz képest nem tudom, mert arra nem is emlékszem. A poénok erőtlenek, Tommy Lee Jones alig szerepel, és a főgonosz is komolytalan. Jobbat vártam sajnos, bár még egyszer megnézem majd szinkron nélkül is. Egyszernézős, aztán elfelejtős...6/10
Úúúúristen ez de beteg volt De az én ízlésemnek megfelelő poénokkal és humorral, szóval tetszett. De néhány rész tényleg beteg volt. Kár hogy megnéztem a bemutatóját, anélkül még ütősebb lett volna Borat után végre újra értelmes S.B.C film.7/10
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
gyuromoj
veterán
Safe
Szokásos Jason Statham film. Pörgős volt, korrekt akciójelenetekkel.
8/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
ludsimon
veterán
Prometheus (2012) 720p hundub
Elején volt egy baromi déjà vu érzésem.
Mintha ezt a filmet láttam már volna! Az eleje szinte teljesen úgy kezdődik, mint az a film ami a holdon játszódik (nem tudom már a nevét).
Így eléggé az az érzésem volt, hogy ez valami eszméletlen gagyi koppintás lesz.
Ez mindaddig volt, amíg meg nem érkezett az űrhajó.
Aztán minden beindult!Szóval végeredmény:
7/10undefined
-
GrandeP
addikt
válasz Eagle16 #6432 üzenetére
Hát ez a Hófehér(ke) ez nem olyan, mint a "régi"...
Ennek baltával és nem ecsettel csinálták az arcát, és kb nem is volt olyan pillanat amikor ne tátótt szájjal jelenet volna meg...
Az első jelenetnél mikor megjelent, lekellett pauseélni mert fuldokoltam a röhögéstől....NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
ludsimon
veterán
Szerintem irtózatosan buták voltak a szereplők.
Hogy válogathattak össze ennyi hülyét?????
SPOILER
Ennyire butát, hogy kinyitja a zsilipet mikor kb 1 napig eltűnt és 'csak úgy' autó nélkül feltűnt, nem is szólt be rádión meg semmi.
Meg a sírás, meg a felesleges jelenetek.
Azt se értettem az a robot ember mi célból fertőzte meg, aztán meg miért akarta, hogy megszülje a poklot?
Érdekes.../end
undefined
-
Zirowe
nagyúr
válasz ludsimon #6438 üzenetére
Spoiler
Amúgy ezt a "miért fertőzte meg" kérdést nem értem.
Elég sokan teszik fel, amikor teljesen egyértelmű: Davidnak válaszok kellettek a cuccról (beszél az öreggel az alvó kamrában, aki mondja, hogy tegye meg mindent, ami kell), utána látja a fiatal srác frusztráltságát, hogy nem kapta meg azon válaszokat, amikért jött, és ezért is kérdezi meg, hogy meddig lenne hajlandó elmenni.
A kapott választ pedig néma beleegyezésnek fogja fel.Ez ennyire egyszerű.
Inkább az, hogy az az emberke, aki vitte a térképező droidokat, mini térképpel rendelkezett a karján+állandó rádiókapcsolatban volt a hajóval, hogy a fenébe tudott eltévedni?!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
ludsimon
veterán
-
Zirowe
nagyúr
válasz ludsimon #6440 üzenetére
Spoiler
Na igen, de az a kukacot alakította át, emberen kifejtett direkt hatást még nem láttak.
GrandeP: semmivel, de ez a film nem az okos emberekről/embereknek szól.
Itt már egyszer kidühöngtem magam a témában.
Amúgy ez foglalja össze a legjobban a filmet:
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
ludsimon
veterán
Egyébként a vége volt brutális!
Spoiler
Mikor az a nőből kiszedett ember/alien2 keverék behúzta az alien1-et, szájába dukta a farkát, vagy mittudoménmivoltaz és utána kifejlett a csáveszből az új ember/alien1/alien2 hybrid= alien3.
end
Ezért gondolom lesz még Prometheus 2 is.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Zirowe
nagyúr
válasz ludsimon #6443 üzenetére
Spoiler
Az igazából nem ember alien keverék, hanem "protofacehugger".
Az alien pedig "protoalien".Komolyan, már ilyen fetrengős smiley kéne ide, egy szenilis vénember munkásságához+Lindelofot már rég falhoz kellett volna állítani a Lost vége után.
-
BITBOYS
addikt
-
littlelion21
addikt
SPOILER
-
-
-
-
-
-
-
-
És pont egy végletekig logikus android teszi ki az egész küldetést, legénységet és ezzel a vén fingot is a fertőzésből eredő ismeretlen méretű kockázatnak (mert lényegében így is csak mázli volt hogy nem a hajóban kezdett őrjöngeni a tag), csak azért mert "eredményt akart", ezt nem veszi be a gyomrom. -
bagyulajuve
addikt
válasz littlelion21 #6447 üzenetére
Spoiler:
Az Alienbe is így viselkedett az android, ott is ő engedte be a "fertőzöttet".[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
littlelion21
addikt
válasz bagyulajuve #6448 üzenetére
SPOILER
-
-
-
-
-
-
-
-
Merőben más helyzet volt, ott ezzel nem sodorta közvetlen veszélybe a cég vezetőségét/vezetőjét. -
BITBOYS
addikt
válasz bagyulajuve #6448 üzenetére
Aliens
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest