-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xlife11
senior tag
válasz fracture333 #5348 üzenetére
Szerintem nem lenne érdemes ezzel többet viccelni, a többi poén már csak 9/10 lenne
Na jó, abbahagytam.
-
fracture333
aktív tag
Legend of the Guardians - the owl of guatemala vagy mi - egyszer meg lehetett nézni, de semmi extra. a lassítások poénak voltak
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
BalaNce87
addikt
Haywire
Üres, jellemtelen, amatőr.
A színészek mintha papírról olvasnák fel a szöveget, a történet követhetetlen, a harci jelenetek sem képesek feldobni a filmet. A bourne triológiához hasonlították, de annál jóval gyengébb. 10/4[ Szerkesztve ]
-
tornas
őstag
Holnaptól Resident Evil 5.
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
t1
addikt
A Diktátor
Írtó nagy baromság, de lehetett rajta nevetni A mondanivalója tetszett így nálam:
6/10 -
törölt tag
válasz fracture333 #5353 üzenetére
guatemala ááááááhhhhh
Ga'Hoole lesz azSzerintem azért a semmi extránál bőven jobb volt...
Te vagy Huma?
-
fracture333
aktív tag
válasz #54715584 #5357 üzenetére
miért hiszitek hogy Huma másodregje vagyok? ő is sok filmet maxra pontoz?
szerintem nem volt nagy szám a film, meg lehetett nézni, voltak benne poénok, a lassítások poénok voltak, CGI nagyon durván jó, de nekem annyira nem tetszett mint átlagosan az animációs filmek.
[ Szerkesztve ]
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
mephi666
nagyúr
válasz fracture333 #5353 üzenetére
azért érdekes, hogy egy real steel mondjuk 10/10, ez a (szerintem) kimondottan jópofára és nem is túlzottan klisésre sikerült animációs film meg egyszer nézős (régebben láttam, mint a real steel-t és mégis sokkal jobban megmaradt az emlékezetemben)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Viszlát
addikt
válasz mondomén #5331 üzenetére
Meglestem ezt is. Nem volt rossz, de a felvetett problémákat meglehetősen felszínesen érinti, éppen csak karcolgatja őket a film. Ettől függetlenül ez egy jó film, csak azt sajnálom, hogy nem mertek kicsit bátrabban belemenni az általad is említett témákba.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
fracture333
aktív tag
válasz mephi666 #5360 üzenetére
pedig szerintem ebben is volt klisé. SPOILER - a fiatalok megmentik az idősebb tapasztaltabb öreg rókákat. a gonoszt végül legyőzi a fiatal aki épphogy csak benne van a bizniszben. egy beépített ember segít elmenekülni. a sokra vágyó báty aki nem annyira elismert a családjában, közösségében, elcsábul majd a saját bátyja ellen fordul, stb. ez mind mind olyan klisé amit sokszor láttam már máshol. a real steel is klisés de az nekem, személy szerint sokkal jobban tetszett. ismétlen saját vélemény. lehet más fordítva van a dologgal.
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
mephi666
nagyúr
válasz fracture333 #5363 üzenetére
nekem is saját vélemény nincs is ebből semmi gond... alapvetően végülis mindkettő gyerekfilmnek készült, aminek kötelező a hepiend a végén, így már sejteni lehet az első 10perc után, hogy mi lesz a végkifejlet... nem tudom már hogy pontoztam, de a real steel visszagondolva 10/3 környékén (vagy alatta) lehet nálam, a baglyos mese meg durván 10/7
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mondomén
őstag
válasz Viszlát #5362 üzenetére
Szerintem pont annyira nyúltak bele a témába, hogy az könnyen emészthető legyen mindenki számára. Azért az érezhető, hogy nem csak egy szűk rétegnek akar megfelelni a film... Egyébként én nem éreztem kevésnek, számomra ez is eléggé hatásos volt. A másik meg, hogy nem fértek volna bele az időbe, így is majd 2 órás volt. Mondjuk ha csak 1-2 komolyabb témára koncentrálnak és azokat fejtegetik alaposabban, akkor biztos jobban tetszett volna neked. Viszont akkor nem biztos, hogy megfelelt volna annak amit a hsz elején írtam.
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz mondomén #5366 üzenetére
Igen, valószínűleg a könnyen emészthetőség volt a cél, és ilyen szempontból tény, hogy nagyon jól eltalálták az arányokat. Nyilván az is közrejátszik, hogy sok hasonló sorsot, életet ismerek (nem filmekből), aki ilyenektől mentesen élte az életét, annak meg tényleg nagyon jól bemutat egy adott élethelyzetet.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
dokee78
félisten
A biztonság záloga 8/10
Jason Statham filmjei közül nekem ez jött be a legjobban,no meg a Mestergyilkos.
Külön örültem,hogy a végén nem lőtték el a kötelező "harcol a főgonosszal" klisét.
Nem mindig kell a harc a végére.BITBOYS Kopasz osztagról én is hasonlóan vélekedek. +fos
[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
Sziasztok!
Egy elég régi filmet keresek de nem tudom mi a címe és ebben szeretnék esetleg segítséget kérni.
A sztori az, hogy van egy kislány aki beleesik és bele is szorul az udvarukon található csőbe (azt hiszem a filmben kútnak nevezik) és nem is bírják csak úgy kiszedni..
Mellette fúrnak lyukat, hogy letudjanak menni hozzá..Lényegében ennyire emlékszem belőle. Tudom nem sok de télleg ennyi maradt meg. A vhs hőskorából származik és gyerek koromban nagyon sokszor láttam.
Rémlik valakinek? Ha igen esetleg címére emlékszik valaki?
Köszi.
-
pohár
félisten
ez is jó film lehet
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Áááh, nem frissített, de közben látom mi történt
Most, hogy végiggondoltam a filmet, nem hiszem, hogy újra megnézném. Inkább meghagyom tini kori hatalmas élménynek, mint hogy most rontsak rajta
Azt tudom, hogy az egészet végigizgultam és nagyon tetszett, utána meg napokig nem voltam jól
SPOILER
Azért az nagyon durva volt - ha jól emlékszem -, hogy úgy húzták ki a kiscsajt, hogy eltörték a lábát (talán), mert úgy tudták kihúzni? Meg azt hiszem valaki még megsérült a mentés közben? -
pohár
félisten
válasz FatalEror #5377 üzenetére
nem biztos az, lehet te is tátott szájjal figyelted volna, hogy milyen ügyes ez a rendőr
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
fracture333
aktív tag
link
ez a másik Wtf szerintem.KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
littlelion21
addikt
De keméééény
-
-
somasz
addikt
válasz Realradical #5388 üzenetére
Örvendek
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Viszlát
addikt
That's My Boy (2012): csak erre jutottam már be, a szokásos Sandler rettenet, én nem is értem mit gondolt. Ráadásul erősen túlzásba esett a film főpoénját illetően, döbbent csend volt a moziban, senki sem röhögött a film csúcsának szánt jelenetnél.
Azért párszor nevettem rajta, de...
2/10
-
dokee78
félisten
válasz Viszlát #5390 üzenetére
fracture333 That's My Boy (2012) 10/10
-
MODERÁTOR
Safe (720p)
Na ez tetszett, volt benne zúzás meg ami kell. Nem is volt túl hosszú, szokásos Statham eksön múvi. Szinkronnal ment, de a sok kínai meg orosz vakert csak feliratozták, gondolom majd lesz normális kiadás is. 7/10
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
atike
nagyúr
Új trailer a Wreck-It Ralph-hoz... Erre
Nekem bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- MinDig TV
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest