-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz fracture333 #5050 üzenetére
egyedül azt nem ismerem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
littlelion21
addikt
Chronicle [2012]
Ismét egy alkotás az "ezer-helyen-beleköthetnék-de-mégsem-teszem-mert-baromi-jól-szórakoztam" -kategóriából.
80%
-
mephi666
nagyúr
el kell dicsekednem:
úgy döntöttem, végre meglepem magam ezzel az alien anthology mellé kötelező darab a polcra... aztán 1hónap múlva jön a prometheus, amit először kikölcsönzök és könnyen lehet, hogy az is beszerzésre kerül
látom, lehúzták az indexesek is a ted-et... mi hétvégén néztük, az elején még pislogtunk furákat, aztán a végére pozitív lett az élmény jó lett ez és akár többször is megnézhető... nálunk egy 10/7-re jó
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
dragonfx
veterán
Six Bullets
Van Damme legujabb filmje nekem bejön, szerintem teljesen korrekt.sokan lehuzzák sablonos, de melyik mai film nem az?
kissé kegyetlen a film.
de igy is megkapja az 5öst."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
hoffman_
nagyúr
Köszi a tippet mindenkinek. Ha ennyien rögtön bedobtátok, a Headhunters tényleg jó lehet, lekapom akkor. A tegnap este eredménye a Fast Five lett, immáron részemről harmadszor, és mindig rá kell jöjjek, hogy ez eszméletlen-csúcs-király Imádom!
Barátnőmről annyit, hogy múltkor szépen levette a polcomról a Jarhead-et, és átvitte magához, hogy azt kell nézzük. Illetve a Sólyom végveszélyben és hasonlók, vagy Bourne filmek nagy kedvencei. Imádom ezt a lányt, igazi műértő, jobb dolgom nem is lehetne! <3
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
F34R
nagyúr
-
fracture333
aktív tag
erről az icarus című filmről ki mit hallot?? érdemes megnézni? a trailer-ből semmi nem derül ki.
az uncsi lenne , attol mar az is izgalmasabb lenne ha a szomszed atjonne alsogatyoban - ez kicsit úgy hangzik mintha saját tapasztalatról beszélnél
[ Szerkesztve ]
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
F34R
nagyúr
válasz fracture333 #5059 üzenetére
olyan kategoria mint a fentebb emlitett film kb. ha van felesleges idod arra hogy megmond ez ganej akkor igen
-
mondomén
őstag
Fargo - 5/10
Nem tudom mit láttam, de rohadtul untam magam. Abszolút nem jött át, vontatott és idegesítő volt. Kiráz a hideg az ilyen buta amerikai kisvárosoktól, olyan rossz érzésem van tőlük. Ez is olyan mint a Szárnyas Fejvadász, el sem tudom képzelni mit csinál 8,2 ponttal az IMDb-n...
Kap egy 5-öst mert Buscemi-t nagyon bírom. -
Integra
titán
sikerült végre a taken-t megnéznem.
frankó film, nem spilázta túl liam bácsi, csak tört, zúzott és bosszult. kicsit óvatos vagyok a második résszel szemben, mert besson-t ismerve nem vagyok biztos a folytatás pozitív kimenetelében.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
b3Ro
senior tag
ATM
Te jószagú úristen ! Ez a film egy borzalom, logikai bakikkal van tele.... Csak azért néztem végig, mert mar idegesített, h mi lesz. De, a vége is szar lett.
1/10
[ Szerkesztve ]
-
fracture333
aktív tag
21 jump street - egész jó kis vígjáték. jókat lehetett röhögni, a story kicsit klisés volt néhol de melyik film nem az. SPOILER - azon akkorát röhögtem amikor a gázpalackokat szállító teherautó és az olaj szállító kamion se robbant fel, de a csirkeszállító kis szar igen
[ Szerkesztve ]
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
rt06
veterán
válasz fracture333 #5072 üzenetére
nezz utana a produkciot magaenak tudo zero tolerance studionak (bar fentebb mar esett rola szo)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
pohár
félisten
látom hogy ma szállingóztak az angol nyelvű Men In Black release-ek, erre csak felbukkan egy 720p magyar 5IN release is, hoppá
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
oriic
HÁZIGAZDA
Men in Black 3
Most hogy kijött HD-ben végre megnéztem. Nekem nagyon tetszett, simán volt olyan jó mint az előző kettő.
Live-Die-Respawn
-
Jim-Y
veterán
Én egyre jobban kezdem úgy érezni, hogy vagy az igényeim lettek sokkal magasabbak, vagy egyre szarabb filmek jönnek ki.. Az utóbbi időben amiket láttam filmeket, szinte egyik sem tetszett igazán.. Mindegyiken jól szórakoztam, tehát elérte a célját, de mindben felfedeztem valami baromian idegesítő gagyiságot, pl az Expendables forgatókönyve, hát én a hajamat téptem, eszméletlen gagyi amit beszélnek benne, a Men in Black is csak egy ~S kategóriás nálam, pedig lekötött, megnéztem, de nem érzem azt, hogy ezt újra kéne néznem.. velem van a baj?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem tudom, talán a korral jár már.
Egykébként ha egy film nálam eléri hogy akár csak egyszer is jól szórakozzak rajta, akkor én azt már jó filmnek veszem. Egyszerűen vannak olyan művek amiket tényleg csak egyszer lehet megnézni.
(esetleg hónapok/évek múlva újra)
Plusz én idióta módon nézek filmeket. Nekem TF sorozat is tetszett, holott dugig volt bődületes hülyeségekkel, mégis a látvány elvitte az egészet.
Vagy a másik véglet amit fel szoktam hozni. Forrest Gump, Remény rabjai, Kétszáz éves ember (csak 3 példa, rengeteg hasonló jó film van).
EZeket imádtam, egyik legjobb filmeknek tartom őket, mégsem tudom rövid időn belül újra megnézni őket. Tudom hülye vagyok.
(és most tényleg a végleteket mondtam, ez nem azt jelenti hogy az idióta TF stílusú filmeket szeretem csak)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
TESCO-Zsömle
félisten
Veled van a baj: Hozzászoktál a jóhoz.
Én is... Mióta nincs TV-m, még annál is jobban idegesítenek a reklámok, mint amikor volt...
Aki csak jó filmeket néz, annak előbb utóbb túl magasak lesznek az igényei az átlagos 'jó' filmekhez viszonyítva is. Ez persze nem gond, csak így potenciálisan csökken azon filmek listája, amit tényleg tudsz értékelni. Tényleg kiemelkedő filmalkotások nem teremnek minden bokorban...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
FatalEror
addikt
Nem igazán,bár az EP-t talán újra nézném,de nem azért mert jó forgatókönyve..... De egyébként teljesen egyet értek,a stoly mindig valami megrágott kiköpött vacak aztán kész!Komolyan mondom talán a TED-nek komolyabb a forgatókönyve mint egyes filmeknek.
HardCore is my LifeStyle
-
Jim-Y
veterán
Egyetértek egyébként, a TF-eket én is meg tudom nézni, és jól szórakozok rajta, mert pl a kisebb logikai bakik nem zavarnak, és a látvány kárpótol.
Ijk: Az Expendables is tudom, hogy nem a sztoriról szól, csak engem zavar, hogy itt van kb 9 baromi nagy, és híres színész, gyermekkorom sztárjai, és akkor ilyen fogyatékos szintű párbeszédek vannak benne, idézni nem tudok, de annyira élettel ellentétes, hogy az már fizikailag is fáj, szinte
Tehát a fő problémám, ezzel a filmmel, hogy adott 9 jó színész, és mellé egy pocsék forgatókönyv, ha már csak egy TF szintűt is kapott volna, már sokkal jobb film lenne...TESCO-Zsömle: lehet valami ilyen van a háttérben, de ha tippelnem kéne, akkor engem csak az zavar, hogy az emberek egyre hülyébbek, és hollywood is ehhez igazítja a filmjeit, a végletekig lebutított sztori, hogy még véletlenül se kelljen gondolkodni tisztelet a kivételnek
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Az Expendables is tudom, hogy nem a sztoriról szól, csak engem zavar, hogy itt van kb 9 baromi nagy, és híres színész, gyermekkorom sztárjai, és akkor ilyen fogyatékos szintű párbeszédek vannak benne, idézni nem tudok, de annyira élettel ellentétes, hogy az már fizikailag is fáj, szinte"
Gyerekkorodban valszeg ezt mondták a felnőttek is a filmjeikre. Nézd csak meg a régi filmjeiket amikben megszeretted őket. Ott sem a Shakespeare-i idézeteket tolták az emberek képébe.
Live-Die-Respawn
-
Viszlát
addikt
csak engem zavar, hogy itt van kb 9 baromi nagy, és híres színész, gyermekkorom sztárjai, és akkor ilyen fogyatékos szintű párbeszédek vannak benne
Hja, mert ezek a színészek ugye szövevényes drámákkal és brillirozó dialógusokkal szerezték a hírnevet és az elismerést, ugye?
Ne haragudj tényleg, én értem, hogy a nosztalgia megszépíti a dolgokat, de ez eléggé vicces volt.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Kassadin
addikt
Bármelyik TF-nek komoly forgatókönyve lenne?
"lehet valami ilyen van a háttérben, de ha tippelnem kéne, akkor engem csak az zavar, hogy az emberek egyre hülyébbek, és hollywood is ehhez igazítja a filmjeit, a végletekig lebutított sztori, hogy még véletlenül se kelljen gondolkodni tisztelet a kivételnek"
Tudod, kereslet és kínálat. Amire igény van. Meg ami sok pénzt hozhat a konyhára. A filmipar is ugyanolyan profitorientált, mint bármelyik másik iparág.
-
Jim-Y
veterán
lehet torzult a világképem, de a régebbi filmeket újranézve is gagyibbnak találom a maiakat ilyen szempontból
Kassadin: igazad van, na én kisírtam a bánatom, keresek inkább valami jó filmet Tényleg... mintha úgy rémlene, hogy jön majd valami 1984 remake, arról nem tudtok valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz Kassadin #5085 üzenetére
Tudod, kereslet és kínálat. Amire igény van. Meg ami sok pénzt hozhat a konyhára. A filmipar is ugyanolyan profitorientált, mint bármelyik másik iparág.
Ez így volt 20 éve is, meg 40 éve is. Ha az ember nézegeti az IMDb-t, hamar kiderül, hogy manapság sokkal több igényesebb film jut egy évre, mint régen.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tényleg ki tudja, lehet 20 év múlva a mai sztárok állnak majd össze egy közös filmezésre.
Live-Die-Respawn
-
Kassadin
addikt
válasz Viszlát #5088 üzenetére
Így van. Tudni kell szelektálni. Vagy pedig helyén kezelni a filmeket. Az se utolsó szempont. CGI/hentelős baromkódos filmtől nem kell mélységet várni, drámától meg semmi mást a mélységen kívül.
De a fő irányvonal (pénz) továbbra sem változott. És ezzel nincs is "semmi" baj. Ha te valamibe befektetsz 10 forintot, akkor legalább kiszeretnéd belőle venni a dupláját. Mellesleg vannak bukások is elég szép számban (nem is tudom hol olvastam valamelyik nap egy ilyen témájú cikket, talán origon).
-
rt06
veterán
azon filmeket, amikrol beszelsz, es en is imadtam akkor, ugyanezert imadom most is
es bar ha ma latok olyasmi kaliberu filmet, nem nagyon ragad magaval (ez szerintem egyertelmuen a korral jar, 10-15 evesen siman szorakoztato egy agyatlan lovoldozes is), az expendables a rendkivul keves kivetel, mert valahogy pont ugyanazt nyujtja ma, mint a szereplok korabbi filmjeik, a maguk idejeben (agyatlan lovoldozes most is, a szereplok azok, ami miatt elviselheto)Kassadin: pontosan errol van szo, helyen kell kezelni a dolgokat, es nincs gond (azaz lenyegesen kevesebb, mintha minden filmtol vilagmegvaltast varna az ember)
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
lorcsi
veterán
Dark Shadows
Depp bácsi már megint egy fergetegeset alakított
öröm volt látni ebben a szerepében iseladó: vadi új soundcore motion+
-
rt06
veterán
the hunt for red october - meg mindig hatalmas film, a k19-cel holtversenyben masodik a tengeralattjaros filmek kozott
-
rt06
veterán
válasz bagyulajuve #5097 üzenetére
szegyelld magad, ilyet kerdezni
termeszetesen a das bootPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
ludsimon
veterán
Kint van BlueRay-ben magyarul a Béla in Black 3 +!
undefined
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest