-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
The Expendables 2 - A feláldozhatók 2: 10/7
-
fracture333
aktív tag
The Last Samurai - nem tudom mit mondjak. először is szégyellem magam hogy eddig nem láttam , másodszor hogy kegyetlen jó film, minden a helyén volt, tom cruise hatalmasat alakított szerintem. mindenkinek ajánlom, de gondolom a legtöbbetek már látta.
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
spammer
veterán
válasz fracture333 #5206 üzenetére
10/10?
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Viszlát
addikt
The Magic of Belle Isle (2012): ma egész szerencsés vagyok a zéró infós filmekkel, jó kis film ez is. Morgan Freeman kisujjból, a gyerekek édesek, Virginia Madsen elég gáz, de elfér, és a kutya is jópofa. A sztori nem hanyattvágós, de azért van benne elég kraft, hogy fenntartsa az érdeklődést.
6/10
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
senior tag
Surf's Up
Még mindig eszméletlenül jó szerintem pedig már párszor megnéztem. Ajánlom annak aki még esetleg nem látta tényleg jó kikapcsolódás szerintem.Youth hides the key to salvation
-
pohár
félisten
The Dictator SPOILER
és fiad lesz, vagy abortuszod?
mekkora
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
RexpecT
addikt
Késő esti filmajánló: [link]
-
RexpecT
addikt
válasz bagyulajuve #5215 üzenetére
Valóban remek, már majdnem 4 hónapja láttam, csak akkor elfelejtettem ide is berakni.
Ma esti film amit még megnézek: Wendy és Lucy
-
Pitterix
őstag
Men in Black - Sötét zsaruk 3.
Nem rossz ez, talán még egy mozit is megért volna.
A 3D biztos sokat dobott rajta....SPOILER ALERT!!!!
Valaki el tudná magyarázni a végét, mi köze a borravalónak a meteorhoz?
7\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
pohár
félisten
válasz Pitterix #5218 üzenetére
SPOILER
abban a jövőben, ahol K nem ad borravalót, ott becsapódik a meteor, ahol pedig ad, ott nem, nem nehéz
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mondomén
őstag
Én a köteles részen hugyoztam be. Volt vagy 8 ember a moziban, de ennél mintha tele lett volna annyira szakadt mindenki.
SPOILER
Van valami a zsebedben?
Ő, megnézem.
Az meg mi?
Vita Coco ital.
...
Van még nálad valami?
Csak ez.
Végig nálad volt egy tégla? Minek?
Hát, hogy kiegyensúlyozza a másikat.
Két téglád van? -
rt06
veterán
válasz Pitterix #5218 üzenetére
RE-SPOILER (mib3)
a fazon lat minden lehetseges jovot, es valoszinusitheto, hogy azt az egybeesest velte felfedezni, hogy azokban esik meteor a kavezora, ahol nincs borravalo (szoval semmi koze, csak keresett eg olyan momentumot, ami minden meteoros jovoben elofordul, es csak azokban)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
vzsryl
nagyúr
SPOILER!
Én ezt úgy vettem le, hogy régebben volt ez a dolog. És az a bizonyos 1év átváltozás nélküli dolog sem véletlenül lett megemlítve. Ebből arra gondoltam, hogy valószínűleg ebben az 1 évben tanulta meg uralni Hulk-ot.
A bot szerintem utána is uralta, mivel miután letette, még nekiment mindenkinek, viszont miután távol került tőle, azonnal tudta, mit kell tennie (utolsó harcjelenet).[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Viszlát
addikt
válasz mondomén #5228 üzenetére
Nem egy pörgős film, de engem azért az unalom elkerült. Szerintem az a titka a filmnek, hogy bár a fő cselekmény is megdöbbentő, igazából nekem végig az járt a fejemben, hogy egy ilyen kavarodásban mik megtörténhettek még, ennél akár sokkal durvább dolgok is...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
BITBOYS
addikt
MIB 3 6/10
Jókat mosolyogtam rajta, de összességében gyengusz.
A fiatalabbik K dobta fel számomra a filmet -
Sir Pocok
őstag
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
kmarci25
veterán
A Bourne-hagyaték
Hááát... Szombat este, mozi, 3/4-ed ház. Sajnos nem hozta azt, amit vártam. Nekem nem volt meg benne az, ami a korábbi Bourne filmekben, a krimi rész. Számomra ez inkább akciófilm volt, annak nem rossz, csak nem erre számítottam. Jeremy Renner kicsit gyengébben hozza a figurát, nekem egy Bourne figura ne poénkodjon. Az elején meg készen voltam teljesen, annyi kódnév meg mittomén mi van, hogy csak arra figyeltem, hogy valahogy bírjam követni.
SPOILER ON
Aztán a végén meg van egy olyan hosszú autós-motoros üldözés, ami egy ideig látványos, utána viszont izzadság szagú, ott már ránéztem az órámra, kicsit untam.
Azt mondja már meg valaki, hogy hogyan találta meg a doktornőt? Honnan tudta meg a címét? Vagy csak megnézte a telefonkönyvben? De ha máshogy derítette ki, azt hogy nem vette észre a mindent figyelő ügynökség? Nekem itt sántított...
SPOILER OFFEgyébként azért nem volt rossz, adok esélyt a folytatás(ok)nak , mert 90%, hogy lesz.
7/10[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
mephi666
nagyúr
nem tudom, mit írjak rá... úgy érzem nem voltak túlzott elvárásaim, de ezeket sem hozta a látvány rendben, de végig azt éreztem, hogy sokkal többnek akarja mutatni magát a film, mint ami... elnagyolt, összecsapott, klisés... ridley scott-tól azért én többet vártam volna (legalábbis kevesebb sablont, böszmeséget és több egyediséget)
kapni fog még egy esélyt a film (főleg, ha lenne valami bővített változat), addig meg nem is pontoznám... ezt még emésztenem kell
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
BITBOYS
addikt
Támad a mars egész jó még most is
Mars Attacks! -
mephi666
nagyúr
válasz leslieke #5239 üzenetére
+5240: kár épp ez volt a legnagyobb bajom, hogy ilyen elnagyolt... ezért bíztam a rendezői változatban, mert csomó esetben láttam olyan moziváltozatot, ahol pont a legjobb részeket (apróságokat) vagdalták ki a filmből és a bővített változat már 100%osan rendben volt... kár érte...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
b3Ro
senior tag
Megtaláltam a
vinyomonpolcomon. Láttam mar vagy 5x, de meg most is nagyon jó filmnek tartom, nagyon sokat nevettem rajta.
Stallone papa nagyon jól jassza a szerepét. Nem is értem, h hogy kaphatott Arany Málna-jelölést érte....7/10
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
-
hoffman_
nagyúr
Valahogy beugrott ez a szám - rendszeresen szokott, szerintem fenomenális. A filmet is és ezt a Timothy gyereket is szeressük egyébként, ha már ilyen klippet találtam (Olga pedig oltári csaj, húú, kár, hogy nem orosz csak a filmben)
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz kmarci25 #5236 üzenetére
Jeremy Renner kicsit gyengébben hozza a figurát, nekem egy Bourne figura ne poénkodjon.
Ámen. Na pont ezek miatt nem lesz olyan soha, mint a trilógia. Ezért fogom majd húzni a szám én is.
BITBOYS:
Támad a Mars legnagyobb királyság
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
lorcsi
veterán
Állati jó ez a Driver
jó az a csendes fiatal srác mint fsz
és a sztori is jó..
csak az a kár hogy Miss Hendricks oylan nagyon rövid ideig szerepelt benneeladó: vadi új soundcore motion+
-
Pitterix
őstag
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Vezetékes FEJhallgatók
- STB+külső HDD help
- Autós topik
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok