-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
válasz dokee78 #45147 üzenetére
Az is szép.
jer1cho: Majdnem ott vagyok én is.
Mondjuk amióta nem nézek TV-ben filmeket, azóta válogatok. Nagyon sok régebbi kimaradt, csak lassan pótolom őket, amik újak, azok közül meg nagyon meggondolom, melyiken nézzem meg. Nem is szoktam annyira mellélőni.
____Az X-men jól sikerült, ahogy olvasom, a másik nagyon várt a Majmok bolygója, de szerintem az is jó lesz.
-
Pali1119
tag
A nyolcadik utas: a Halál visszatér a mozikba!
"Ahogy azt a bemutatót gondozó Pannonia Entertainmenttől megtudtuk, limitált vetítéssorozatról lesz szó, amely vadonatúj digitális kópiáról történik majd, magyar felirattal, szeptemberben egy hónapon át, napi tervezett egy előadás keretében (Budapesten a Corvin moziban, vidéken pedig a megyeszékhelyek jelentős része). A film rendezői változatban kerül bemutatásra." via Ae
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
Pali1119
tag
válasz cyberkind #45156 üzenetére
Aki szereti ezt a filmet és telik is rá neki, az nagyvásznon nézi meg.
Más:
Folytatódik a G.I. Joe 2016-ban. Jonathan Lemkint fogadták fel a forgatókönyv megírására, aki az Orvlövész-t és a Halálos fegyver 4-et is írta.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
O.J. Simpson a Terminátor, Travolta pedig Forrest Gump - a legőrültebb casting ötletek
(#45164) orichalcos
Bad Boys-os résznél ledobta az ékszíjat az agyam[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pohár
félisten
válasz Pali1119 #45159 üzenetére
na, akkor hátha a sztori is jó lesz, már csak vissza kell hozni a bögyös vöröst az 1. részből
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bad Pritt
félisten
válasz gyuromoj #45162 üzenetére
A Mátrixhoz még annyit, hogy eredetileg Will Smith lett volna Neo ahogy a cikk is említi, és Jean Reno Morpheus. Reno végül elment Godzillázni, de mivel mindenképp meg akarták tartani a két főszereplő közti bőrszín különbséget, így inkább a hozzá képest ismeretlen Fishburne-t szerződtették.
orichalcos: Szerintem Cage rohadt jó lett volna Supermannek abban a filmben, amit terveztek Burtonnel. Kb, mint Michael Keaton Batmannek, meglepő, de hihető.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
-
lacy86
addikt
Tudom nem meno , de akkor is menni kell!
[ Szerkesztve ]
-
-
pohár
félisten
na, már van Non-Stop, meg Pofázunk és végünk is, lesz mit nézni (bár az előbbit már moziban láttam)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
devil-k
nagyúr
Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán
6/10A cím arra enged következtetni, hogy több részt terveztek neki, de nem lett belőle semmi?! Vagy lehet, hogy én néztem be. Nem volt rossz film, tetszett. Bár nem tudtam eldönteni, hogy a képi világot "direkt" csinálták ilyen gyérre vagy a BD kiadvány nem lett az igazi? Rájöttem, hogy szeretem Russell Crowe-t, szimpatikus, karizmatikus színész... viszont emberileg egy köpedelem, ugyanis veri az asszonyt, alkoholista stb. Nekem a filmből hiányzott valami, de a másik oldalról nagyon jól bemutatta azt az elszigetelt világot, amiben ezek az emberek élnek nap, mint nap.
Tetszett a "csavar" is.
- mozi bolondéria -
-
Pali1119
tag
Jött egy új teaser-trailer a Foxcatcher-hez: [link]
Még mindig baromi jónak néz ki.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
micsoda, raid2 2.30perc??.. uristen
-
-
lenox
veterán
válasz ígyvanferi #45177 üzenetére
Je, pont mint egy focimeccs a vb-n hosszabbitassal...
-
.LnB
titán
válasz Pali1119 #45175 üzenetére
Én is várom már, de talán egy kicsit túl "lüktető" volt ez a trailer. Egy komoly drámához, nem illik. Vagy ez nem lesz az? Na majd kiderül.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Expendables (PG1)3
Nincs olyan smiley vagy gif ami kifejezné ezt a szánalommal átitatott mosolyt, ami éppen az arcomon van.
Az első rész jó poénnak tűnt, de miután megnéztem csalódtam. A másodikat már nem kellett volna de JCVD miatt megnéztem (ő szerintem jó is volt benne).
Na a harmadikat már nem fogom.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Zjunior
veterán
Kavarást látta vki?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz ígyvanferi #45177 üzenetére
félig néztem meg az éjjel, nagyon hosszú, majd ma befejezem..
Igazából tényleg jó a film, technikailag, látványilag tényleg rendben van
Nekem igazából csak egy kérdésem van, ami tulajdonképpen végig motoszkált a fejemben:
mi - szükség - van - erre - a filmre - a világnak?----
Duna-n ment a Bronxi mese késő este, elkaptam az utolsó jó fél órát. nem sokkal azelőtt, h átmennek a néger-kerületbe a molotov koktélokkal
Ez a film annyira, de annyira jó mindig, akárhányszor nézem.. Ebben is van erőszak pedig, nem is kevés, de nézzétek meg, valahogy ez a film mégis kikapcsol, a csodás háttérzenékkel, amelyek annyira megadják a '70-es évek bronxi hangulatát, ott érzem magam az utcán én is. Látom Sunny bandáját, a játszó utcakölyköket, a nagy, lapos autócsodákat suhanni.. lehet érezni az erőszakot is szinte a levegőben, de még sincs az - mint a Raid c. ázsiai remekműben - h egyszerűen a végén már inkább elfordulok, mert nincs kedvem nézni, ahogy vágják a 10.ember torkát.. először még csak mereven nézed, a következőnél már felszisszensz, a negyedikre meg már nem is vagy kíváncsi.. Betegek ezek az ázsiaiak. lehet mondani rájuk , h nem, csak mások mint mi, egy más világ, de akkor is menjenek a fenébe -
brownus
veterán
válasz Tibiajax #45185 üzenetére
mert miért ne? ezt kérdezni ebben a topikban, lolka... ahol a nagy átlag az ff7re, meg ezekre a látvány orgiákra élvez el
meg mutass hasonló igényesen megkomponált martial arts filmeket, nincsenek sajnos, évente egy-kettő ha jön, persze az is távol-keletről.
meg ezt pont Te kérdezed, nagy horror film mániás, azokra aztán tényleg mi szüksége az embereknek? mert az tetszik nekik, pont.
régebben olvastam egy cikket, talán a hvg pszicho kiadványban, hogy amíg az emberek kiélik a filmeken a különböző elborult "kattanásaikat", addig a valóságban kevésbé lesznek megőrülve vmi ilyesmit... van benne valami, nem? tehát valószínűsíthető, hogy nem leszel baltás gyilkos
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz brownus #45187 üzenetére
nem, nem leszünk baltás gyilkosok, de akkor sem leszünk, ha ilyeneket nézünk
legalábbis gondolom ezt én, normális.. Te hogy gondolod? xdén szeretem a horrort, csak nem ezt a gore-stílust, ezt a nyers, szadomazo szarokat
persze, ettől még tényleg komoly, meg mondjuk azt jó film a Raid, be is fogom fejezni, de nekem akkor is ez úgy mindettől függetlenül a külön bejáratott véleményem..ez a film beteg, Barna. Az nem egy hihető horror, hogy egy nő a metrón mindkét kezében szekercével végigmegy 10férfin, sugárban ömlik a vér, törnek a csontok aztán ráugrik a végső áldozatra és a kamera azt mutatja, ahogy feltrancsírozza
Nekem ez hatásvadász már -persze negatívan-, de aki nagy rajongóra ezeknek az ázsiai blood-horroroknak, ott nyilván ez telibetalál -
Bad Pritt
félisten
válasz ígyvanferi #45192 üzenetére
Olcsó volt a Kill Bill a jakartai tékában
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz ígyvanferi #45192 üzenetére
i agree
Az első nekem sokkal jobban tetszett. -
madgie
titán
válasz Tibiajax #45190 üzenetére
Perverz állat vagyok, de imádtam ott a kiscsajt
SPOILER? A rövid nyári ruha lobog futás közben, a kis fehér lábán ott figyel a bakancs, a finom formás arcát bekeretezi a napszemüveg és a szorosra fogott ében haja, és trancsíroz, b+, trancsíroz.
Ha csináljuk a tetőt a házon, tuti lehívom szabolcsba
-
.LnB
titán
Szuppíí
Hirtelen rápillantva azt hittem egy bevásárló kosár van a bal kezébe
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest