- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
Ezt miért kapom MX Playernél telefonon? "Nem támogatott audio kodek" és nincsen hang. Éppen nem film. House of Cards, de holnapra kellene működnie hogy ne unatkozzak a buszon majd. Valaki találkozott már ilyennel? Playről leszedtem 2 elérhető codecet de egyik sem segített.
Galaxy Fold 4
-
horush
addikt
-
HuMarc
veterán
Most tudtam meg, hogy a Harry Potterben Sirius Blacket Gary Oldman alakította Eddig nem tudtam. Durva, hogy egy szemüveg és egy bajusz (~ Nolan-féle Batman) mennyire megváltoztatja az embert. Ezt mondjuk Sacha Baron Cohen a Boratban bajusszal, és a Diktátorban szakállal, ill. szakáll nélkül simán elmenne három különböző embernek.
-
HuMarc
veterán
válasz bagyulajuve #44555 üzenetére
Miért ne lenne?
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #44539 üzenetére
Bizony, Brolin durva lett volna. Mikor bejeltették Affleck-et fel voltam háborodva, de mostanra rájöttem, hogy teljesen mindegy milyen lesz. Én úgy is imádni fogom azt a filmet És igazából az első kép is bíztató szerintem. A további karakterek castingja sem rossz. Messze van a megjelenés az csak a baj. És az, hogy a Zöld Lámpásról semmi hír. Marad Reynolds? Igazából nincs azzal semmi baj, lehetne rosszabb is. De akkor elméletileg figyelembe kell venni a filmben történt dolgokat. Márpedig Parallax-ot abban a filmben nem teljesen jól mutatták be. Remélem Július 24-27 (Comic-Con) között kapunk sok-sok új információt.
Arról a hírről pedig, hogy Affleck 19-ben Batman filmet rendez, azt gondolom az nagyon messze van még. De a The Town-t látva nincs vele baj.Ne fojtsd el magadban a DC fan-t Hágé. Igen is álljunk ki a legjobb szuperhős franchise-ért!
[link][ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
aizen92
addikt
"Four turtles fighting with a robot samurai. Why not?"
2. trailer.
Nálam inkább ez mint egy újabb transformers
Btw. Uncsik ezek a Skrillex trailerek."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Dilikutya
félisten
Meghalt Eli Wallach.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
bagyulajuve
addikt
válasz Dilikutya #44561 üzenetére
A jó, a rossz és a csúf - a legjobb western
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
ViiiiktorOC
senior tag
Tegnapi poszter után, az előzetes:
Várós!Fury Official Trailer (2014)
[link][ Szerkesztve ]
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
atike
nagyúr
válasz ViiiiktorOC #44563 üzenetére
Igen, nagyon komoly!
Na de az a haj....
-
Zjunior
veterán
Ma nézi vki a TF4-et?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
gyuromoj
veterán
Payback (Straight Up DC)
Korrekt kis film volt. Mel Gibson-nak jól állt a szerep.
7/10
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Ace owner
addikt
Akkor én most egy hónapig nem jövök, hogy mindent elkerüljek..
Galaxy Fold 4
-
.LnB
titán
válasz Ace owner #44575 üzenetére
A Transformesről beszélünk?
Kicsit szerintem túlértékeled azt a filmet így előre.
Nem hinném, hogy okozhatna meglepetést. Nem fog szerintem kiderülni, hogy a dínobotokat tojásból keltették ki Optimusék nyernek, a család túléli, közben meg minden felrobban.
Uhh mondjuk ez így már lehet spoiler[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Ace owner #44578 üzenetére
Jól van na ha a kedvenced akkor nem piszkállak! Csak az avatar-od után azt hittem jobb az ízlésed ennél
-
james001
veterán
LöBlöff mit keres ebben (is)? Utálom a srácot
Viszont Shane benne lesz juhéé (Jon Bernthal)https://psnprofiles.com/kazama001
-
Bad Pritt
félisten
Egészen addig érdekelt a film, amíg el nem jött a Tigris vs. Sherman 1v1 a trailerben... lol.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
gyuromoj
veterán
Last Vegas
Szórakoztató, aranyos film volt.
8/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
callmeakos
veterán
TF4 fikavihar is coming 3..2..1..
Aeonflux: Hát ebben jó sok sz*rt felrobbantottak.
Cinestaros kolléga rövid értékelése: Valóban kihalásra van kárhoztatva (..) Minden emberséget kiölt belőlem.
Háh!
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Bad Pritt
félisten
válasz callmeakos #44586 üzenetére
Mindenhol lehúzzák, mint a szart, 7.8-on nyit IMDb-n, kíváncsi leszek a bevételeire. Hát ez van, nincs új a Nap alatt, Bay inkább megmarad tucatrendezőnek (mert az, hogy tudna jó filmeket csinálni, senkit nem érdekel, ha egyszer nem csinál ).
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #44586 üzenetére
Számitott bárki jobb értékelésre? Na majd este...
Live-Die-Respawn
-
PuMbA
titán
Én se számítok semmi jobbra Először megyek IMAX-be, szóval a látvány és a hang új élmény lesz, a film ennek bemutatásához tökéletes A hossza miatt biztos kicsit unalmas lesz, mert a DOTM vége előtt 30 perccel már felmerült bennem, hogy mikor lesz már vége, mert ennyi pont elég volt belőle és ez még egy kicsit annál is hosszabb lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
The Raid 2: Berandal
Az első Raid nagyon pofás kis film lett, a sztorija olyan, amilyen, viszont a kivitelezés elsőosztályú, elképesztően pörgős, nagyon látványos, véres harcok.
A második rész oda-vissza megcsapkodja az elsőt, ez egy, de ami még durvább, hogy a második rész oda-vissza megcsapkod szinte minden akciófilmet, amit az utóbbi időszakban láttunk. A Thaiföld, Malajzia, Indonézia hármas filmipara mint a puskagolyó lőtt ki az utóbbi évtizedben, okosan felhasználva mindent, amit kelet és nyugat adhat nekik, ennek pedig jelenleg a Raid 2 az ultimate terméke. A történet több szinttel az elsőé fölött van, egyenes ági folytatás és egy hagyományosnak mondható undercovered cop sztorit mesél el egy kis bandaháborúval megspékelve. Szerintem jó történet, ügyesen használt panelekből építkezik és fenn tudja tartani az érdeklődést, a színészek pedig meglepően jók, ezzel simán túlszárnyalva a Tony Jaa műveket.
Amiben viszont mindent maga mögé utasít a film, az a... kreativitás talán, az olyan elemek, amik színesítik még a dramaturgiát is (lásd: telefonos rész, mikor befogja a fülét és elhalkul a külvilág), az operatőri munka elsőosztályú, nagyon okosan használták ki még a szűk tereket is, a koreográfiák meg holy shit kategória, egyszerűen mindegyik jól megkülönböztethető egymástól, különböző helyszíneken zajlik és elképesztően sokszínű, ugyanakkor irreálisan véres és gore sok esetben. Volt szerencsém élőben látni silat harcművészeket és szavakkal kifejezni nem lehet azt a brutálisan gyors és elegáns módszert, ahogy ők küzdenek, de ez a film remekül mutatja be.
A Raid 2 abszolút megérdemli azt a sikert, amit kap, így kell folytatást készíteni, színesíteni és kibővíteni egy korrekt első részt (érdekesség, hogy ez lett volna az első, de nem volt rá pénz, ezért Evans megcsinálta a Raid-et, majd ezt hozzáigazította, így lett folytatás). Kill Bill-fanok, Szigorúan piszkos ügyek/Tégla-rajongók, harcművész filmek, vagy csak szimpla akciófilmek szerelmesei simán megtalálhatják a számításaikat a Berandallal, le a kalappal Indonézia előtt, várjuk a folytatást (Tony Jaa-val).Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Realradical #44591 üzenetére
Hát figyelj, voltak olyan Sherman variánsok, amik képesek lehettek Tigris vagy Párduc ellen kiállni, de azt sem a mező közepén, hanem házak között, rajtaütésből. Az M4A3E2-es Jumbóról fel is jegyezték, hogy tartósan képes volt lövést váltani egy Tigrissel, de végül nem tudták egymást elpusztítani, E8-as Easy Eighttel pedig több Tigris killt is szereztek az erősebb 17 fontos ágyú miatt, de azt is egy Sherman falka egy tagjaként. Ezek a lone ranger harckocsik hagyományosan inkább Wolverine-ek meg Jacksonok voltak, csak azoknak meg ugye a redukált anti-personnel képességei nem túl mozibarátak.
Amúgy a témában ezt érdemes megnézni, másik front, de hangulatos lett.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
darál0w
Jómunkásember
Edge of Tomorrow
olyan Tom Cruise-os szokásos pörgős akcio, 1-2 logikai bukfenccel ( ájánlva Humának )...de megéri megnézni
7/10
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Pali1119
tag
Na, van már kritika: kritika: transformers - a kihalás kora
Összességében akkor azt lehet mondani, hogy mint az előző. Mondjuk én nem is várok mást. Bazi nagy robotok csapatják egymást, dinobotok, Marky Mark, minimális történet.
[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest