Új hozzászólás Aktív témák

  • k!nG

    aktív tag

    Kick-Ass 2

    10/9

    Mindenki a mozikba, vagy gep, teve ele. Sokkal de sokkal jobb lett, mint az egy es keveslem is amennyien rajtunk kivul a moziban voltak (mindossz. 3 ember), mert egy egy k***a jo film. Jo az alapsztori, vannak benne nem vart csavarok, jobb szineszi garda es a vege is kellemes meglepetes. Az 1-nel is bevett tortenet a 2-oben is megallja a helyet es nemely teren sokkal tobb realitas szorul a filmbe. Ez nem egy olyan elgondolkodos film, de mar mikor kijottem a mozibol azon agyaltam, hogy vajon kepesek e meg egy harmadikra, es hogy megeccermegakaromnezni. Az is durva, hogy Kick-Ass, milyen szepen kib*szta az izmait 2 ev alatt. Meg az, hogy hogy felcseperedett Chloe Grace es, hogy Jim Carrey milyen jol alakit benne.

    Szoval mindenkinek ajanlom! Vicces, akciodus, veres, nehol komoly, nehol meg nem. Szvsz megerdemli a kilencest, ha nem jobbat. En a kepregenyes adaptacioban a Batman, Vasember mellett No.1 kategoria.

    SPOILER

    Amugy mennyire tartjatok valoszinunek, hogy lesz ketto. Egyik pillanatban azt mondjak, hogy nincs szuksege az emberisegnek maszkos szuperhosokre, es inkabb emberkent segitsunk. A vegen, meg ott gyur Kick-Ass es utana egy zsir uj vasbol keszult maszkra kerul a melysegelesseg. Akkor most mivan ezekszerint lesz 3. es csak Kick-Ass tolja egyedul. Mert ugye, a vegen Hit-Girlnek is le kell lepnie. Kicsit zavaros. (ahogy az is, hogy miert smarol egy 21 eves egy 16-al :D)

    [ Szerkesztve ]

    https://www.behance.net/vargadom

Új hozzászólás Aktív témák