-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
Tegnap megneztuk a wolverine-t, nemtom eldonteni melyik
a gyengebb alkotas ez vagy az elso film.... Csalodas ez a film is,
a vege jopofa volt mikor megjelent a repteren a tudjuk kik, ez
most mire akart utalni? A kov x-men filmre vagy a kov W filmre?
Ja, es Jane nem a vizozonben halt meg a 2. X-men filmben?
Vagy szartak az idosorrendre?
Meg basszak meg, miert nem egy verbeli akciofilm rendezore biznak egy
ilyen filmet?? Kivancsi vagyok a beigert veresebb dircutra... Mert ez igy nem kerek egesz -
.LnB
titán
válasz brownus #23203 üzenetére
Top Gear idei évadának 3. részében Hugh Jackman volt a vendég. És elmondta, hogy a felesége jól leoltotta, hogy ne vállalja el a Wolverine filmeket mert nem méltó hozzá. És most meg rádöbbent, hogy mennyire nem volt igaza mikor ezt mondta. Na persze, marketing szöveg, szerintem maga Hugh is sirdogál éjjelente, hogy hogyan lehetett ekkora marha Csak a pénz ami vígasztalhatja, de a renoméján sokat rontott szerintem ez a döntés.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mephi666
nagyúr
válasz gyuromoj #23205 üzenetére
ja, második rész végén emeli fel a repülőt a teljes csapattal, majd jön a víz, de valami energiaburokban túléli és a 3. rész elején már főnixként tér vissza
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
gyuromoj
veterán
2 Guns YEAH
Insidious: Chapter 2 már megint
Képek az American Hustle-ből
Comic Con: Dawn of the Planet of the Apes
Mr. Morgan’s Last Love-előzetes
Cheap Thrills-előzetes
Ben Foster játszhatja el Lance Armstrongot
Az MTV sorozatot készít a Sikolyból
Disney hercegnők
Conan trilógiát terveznek Schwarzeneggerrel
Képek a Parklandból
Torontóban forog a Batman vs. Superman film
Új képeken Ben Stiller, Walter Mitty titkos élete című filmje
A csodálatos Pókember 2 - Kamerás minőségű trailer
Alec Baldwin visszautasította egy Marvel gonosztevő szerepét
Johnny Depp a visszavonuláson gondolkozik
Stan Lee azt mondta, hogy Pókember nem lehet meleg
Lois tudja, hogy Clark Kent Superman
Enough Said - Poszteren James Gandolfini utolsó filmjePSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Rx
aktív tag
válasz gyuromoj #23205 üzenetére
így van!
őt tudta megölni az öngyógyítás miatt..Ahogy olvasgatom a új Farkas filmről a véleményeket, azt szűröm le, hogy olyan, mint az előző rész...
Trailerek alapján várós, de lelőnek mindent izgalmas jelenetet és csak egy átlagos film érzését kelti (vagy rosszabbat).Az első résznél hatalmas csalódás ért, trailerek alapján már alig vártuk, hogy a moziban nézhessük...mikor kijöttünk nem voltunk elájulva..
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
spammer
veterán
válasz TazLeacher #23210 üzenetére
vagy:
Conan (újra)kezdődik
Conan a lovas
Conan a lovas feltápászkodik„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
ígyvanferi
addikt
válasz TazLeacher #23214 üzenetére
Mármint hogy torkosfarkas?
-
rt06
veterán
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Rx
aktív tag
válasz TazLeacher #23214 üzenetére
Direkt volt!
Igazából farkas, rozsomák nálam egyre megy...a lényeg, hogy jobbat is ki lehetett volna hozni a karakterből..
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
raziel01
veterán
Üdv
Egy filmet keresek, nagyon régen volt meg VHS-en.
Annyi rémlik, hogy a film elején a főszereplő csávóba beültetnek egy chip-et és így tud kommunikálni a kutyájával. Aztán a film végén meg valami toronyban harcolnak és a kutya megmenti a gazdáját. Talán le is lövik.
Nem sok információ de hátha. -
Integra
titán
az a legrosszabb ebben, hogy nem jackman hibáztatható ezért, hanem a forgatókönyv. egyszerűen ennyire futotta. és amikor ennyire futja, ez lesz a végeredmény. mert a menedzsment azt mondja, x hónap múlva premier és pont.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Rx
aktív tag
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
szerintem inkább örülj neki, hogy kimaradt ekkora trágya filmet nem nagyon láttam másikat az elmúlt időben... pedig direkt ezért néztem meg kb 1hónapja a minizsenik2-t (amit puzsér+szirmai emlegetett), de még az is színvonalasabb volt ...hiába volt ebben több tucat ismert színész
#23227: jaja... fogtam a fejem, hogy ezt mégis hogy gondolták így... egyedül a stifler+knoxville párosról tudtam volna elmebeteg alakítást elképzelni, de az övék meg lájtos volt... a legvégén meg a macskás videón barátnőm totál kiakadt: meg is beszéltük, hogy egy nagy f*s volt az egész
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Deck
titán
Sziasztok. Tudnátok nekem ajánlani nagyon jó scifis, ufós, elgondolkodtató filmeket? Lehet többet is ne csak egyet aztán, megnézem amit javasoltok ( a mátrix, eredet az egyik kedvenceim.)
[ Szerkesztve ]
PS5
-
spammer
veterán
The Thirteenth Floor
Dark City
District 9
Moon
Gattaca
Blade Runner
Total Recall (eredeti, de az új is nézhető)
Truman Show (nem kifejezetten sci-fi, de van benne egy kicsi, és nagyon jó)És persze a 2001: Űrodüsszeia (Utána meg a 2010 - A kapcsolat éve)
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
.LnB
titán
Pandorum is jó szerintem! Az kicsit horrorosabb vonal, de nem vészes. Jobb mint egy Premetheus
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
cyberkind
félisten
De a Prometheust elkakálták nagyon, pedig hogy vártam egy 100%-ig Alien előzményt, meg voltam őrülve a Space Jockey miatt, erre fel jött Lindelof úr és mindent elkúrt, és a 2. részt és még a 3.-at is (ha lesz) erre kell felépíteni !
A Pandorum meg nagyon jó film lett ahhoz képest, hogy semmit lehetett hallani róla és amilyen semmitmondó színészek játszanak benne(én nem ismerem őket)[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Köszönöm a gyors ajánlásokat! Amiket láttam azokat nem írtam ide.
Az alábbi filmeket szedem most megnézésre:
Szárnyas fejvadász
Pitch Black - 22 évente sötétség
Serenity
Különvélemény
Prometheus
2001 - Űrodüsszeia
Az ember gyermeke
Az emlékmás ( Eredetit már láttam)
Gattaca
Hold
Dark City
A 13. emelet
Pandorum
KapcsolatPS5
-
bok92
addikt
Hétvégén mese maratont tartottam...
Despicable me (2010)
Ez még mindig nagyon jó! A minionok mindent visznek. Nem ártott már újranézni...
Despicable me kisfilmek
Jópofa lett mind a három, csak sajna pár percesek... A Banana Mini Movie tetszett a legjobban.
Megaagy (2010)
Ez már kicsit komolyabb volt, de szintén nagyon jó.Ajánlom legalább egyszer megnézni!
Lorax (2012)
A bajusz király. Engem a fákkal/ környezetvédelemmel megvettek kilóra. A macik aranyosak voltak.Egyedül a sok éneklés nem tetszett..LEGO Batman: The Movie - DC Super Heroes Unite (2013)
No talán ilyen lesz, az új Superman és Batman közös film is? Nem volt rossz, egyszer meglehet nézni.
Na meg bonuszként megnéztem egy filmet.
Only God Forgives(2013)
De kár volt.Én nagyon igyekeztem pozitívan hozzáállni ehhez a filmez, de egyszerűen nem tetszett.Egyesek az év filmjének, meg nagy művészfilmnek nevezik.öö azért mert mindenhol a színes fények domináltak??Vagy mert "művészien" gyilkolták halomra az emberkéket?Vagy netán a hangulat??Ryan Gosling sem emelt a színvonalon, mivel annyira gyatra volt az egész.Sajnálom, pedig a hatalom árnyékában nagyon jól játszott...
[ Szerkesztve ]
-
k!nG
aktív tag
5 darab 6+-os korhataru film utan nem csodalom, hogy lecsapja a biztositekot az Only God Forgives brutalitasa.
Apropo, a Hatalom Arnyekaban. Mivel nincs teka a kornyeken a jupiszi videotarjabol kikolcsonoznem, mert nagy Gosling fanatikus vagyok, megeri?
ps.: Ez valamiben, amugy hajaz a Tozsdecapakra (2010)? Mert, igy borito alapjan az a film ugrik be eloszor es az nekem nagyon tetszett.
[ Szerkesztve ]
https://www.behance.net/vargadom
-
gyuromoj
veterán
Hummingbird
Hát kicsivel több akciót vártam Statham miatt, de így csak egy közepes hangulatú film lett. Semmi maradandó.
5/10
Only God Forgives
WTF?!?!?!
/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
.LnB
titán
Pandorum, Moon szerintem. A szárnyas fejvadászt nekem is pótolnom kellene és erre nem vagyok büszke
[ Szerkesztve ]
-
pc_seft
tag
Hali srácok!
Az évek alatt elég sok filmet láttam,de remélem lenne még valami amit ajánlani tudtok nekem
Nagyon szeretem az elgondolkodtató filmeket,(scifi,akció,vigjáték)Várom a listát,köszi
-
dokee78
félisten
-
k!nG
aktív tag
válasz pc_seft #23244 üzenetére
Drive, Black Swan, Fight Club. Ezeken elgondolkodhatsz.
szerk.:
Hat ha vigjatek, akkor nekem csak es kizarolag a Don't mess with Zohan (magyar szinkronnal, szvsz jobb) es Tropic Thunder, esetleg a The Dictator vagy Borat.
De szamitasba johet az Eletrevalok, az Orult, Dilis Szerelem (ferfi letemre birom), Masnaposok, ezek lightosak.[ Szerkesztve ]
https://www.behance.net/vargadom
-
pc_seft
tag
válasz dokee78 #23245 üzenetére
Kérdésed nem értem,véletlen egybe esés hogy kolléga is tőletek kért film listát
Estére valami jó kis régebbi vígjátékot mondjatok nekem srácok
k!nG
Drive, katasztrófa a film számomra
Black Swan, Régebben láttam de nem hagyott semmiféle emlékezetes.....
Fight Club. Na igen ez egy remekmű,Top5-be nálam benne van[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Figyeltétek hogy milyen kicsik lesznek a robotok az új X-Men-ben ?
[link]
Vagy lehet hogy csak kicsinek tűnik ? -
Tibiajax
nagyúr
Bernie
hd, szinkron
7/10
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest